- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Anek i tak jestem jeszcze tej myśli że gin się pomylił i będzie malutki Jakubek.A jak nie to będzie malutka Dominika.
Rybcia_21
Ewach6 napewno wymyślisz prześliczne imie dla swojej pociechy.
Magdaleona
Ja byłam pewna, że jak będę mieć dziewczynkę to chcę żeby to była Julia... ale jak się dowiedziałam, że to napewno ONA od razu mi się zmieniło i zaczęłam przeglądać imiona dla dziewczynek i tylko Oliwia mi się podobała, no i już wszyscy wiedzą, że będzie Oliwka
mi się wydawało, że jak dziewczynka to Gabrysia ale teraz mam wątpliwości... i ostatnio Lenka mi się podoba, Zuzia za mną chodzi ale mój piesek tak się wabi...
poza tym jak to jest jak ojciec dziecka je uznaje to dzidzia musi przyjąć jego nazwisko ??? nazwisko też ważne przy wyborze imienia i wolałabym, żeby dzidzia miała moje z wielu względów...
poza tym jak to jest jak ojciec dziecka je uznaje to dzidzia musi przyjąć jego nazwisko ??? nazwisko też ważne przy wyborze imienia i wolałabym, żeby dzidzia miała moje z wielu względów...
Magdaleona
Kosmi pamiętam w Urzędzie Stanu Cywilnego wypełniałam z mężem wniosek przed ślubem i było kilka możliwości. Ja zostawiłam swoje nazwisko i dołączyłam nazwisko męża, a pani się zapytała jak mają się nazywać nasze dzieci (czy moje nazwisko, czy jego czy łączone...). Nie wiem tylko jak to jest w takim przypadku jak twój... (pewnie będziesz się chciała starać o alimenty) zapytam koleżanki jak to jest z prawnego punktu widzenia, czy ojciec dziecka ma prawo zażądać aby dziecko nosiło jego nazwisko, a jeżeli nie będzie to czy może się jakoś wykręcać od płacenia i obowiązków spoczywających na ojcu. Dam znać do końca tygodnia.
anek
Ewach6 masz jeszcze trochę czasu, więc na pewno uda Ci się wymyślić imię Głowa do góry
Rybcia ja mam tez ciągle nadzieję, że będzie Ola............... ale nie chcę krzywdzić dzieciątka w brzuszku nawet myślami, więc pozytywnie się nastawiam tez na Jakubka
Rybcia ja mam tez ciągle nadzieję, że będzie Ola............... ale nie chcę krzywdzić dzieciątka w brzuszku nawet myślami, więc pozytywnie się nastawiam tez na Jakubka
Rybcia_21
Anek najlepiej to my się dowiemy co będzie na porodówce.Teraz to będziemy chodzić do tego dnia w jakieś małej niepewności.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.