reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja nadal nie jestem pewna, dopóki lekarka nie powie, że na 100 % to ... to nie będę się przywiązywała do jakiegoś imienia.
Znajomi nadal twierdzą, że to chłopak.

Ja w poniedziałek robiłam sobie usg wad płodu, tak dla własnego spokoju, oczywiście WSZYSTKO jest OK maleństwem!
Ale na tym usg dowiedziałam się, ze bedziemy mieli SYNKA :) Co przyznam szczerze przy moim nastawieniu na Olę było WIELKĄ NIESPODZIANKĄ :)
Ale jeszcze w styczniu chce isc na usg 3d i zobazymy czy sie potwierdzi nasz synek :)

Anek to tak jak u mnie ja sie przyzwyczaiłam do mojego bobaska że będzie chłopiec Jakub.A wczoraj na USG ponownym wyszło mi że jest mała dziedusia.

A moja lekarka na wczorajszej wizycie nie była już tak przekonana, że będzie u mnie dziewczynka. Oglądnęła przez chwilkę pewną część ciałka (więcej dzidzia nie chciała pokazać) i zastanowiła się. Na pytanie czy Pani doktor potwierdza swoją wcześniejszą wersję (przypomnę, że było przy tym wtedy dwóch lekarzy) to uśmiechnęła się i powiedziała, że wstrzyma się do następnej wizyty w styczniu (będzie to już wtedy ósmy miesiąc). Nie mam do Niej żalu, nawet jestem z Niej dumna.

Asia, przepraszam że pytam, ale jak Ci wyszlo, że w styczniu będzie ósmy miesiąc? Chyba siódmy :)
Też uważam, że lepiej niech lekarz ma pewność czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry