reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja nadal nie jestem pewna, dopóki lekarka nie powie, że na 100 % to ... to nie będę się przywiązywała do jakiegoś imienia.
Znajomi nadal twierdzą, że to chłopak.

Ja w poniedziałek robiłam sobie usg wad płodu, tak dla własnego spokoju, oczywiście WSZYSTKO jest OK maleństwem!
Ale na tym usg dowiedziałam się, ze bedziemy mieli SYNKA :) Co przyznam szczerze przy moim nastawieniu na Olę było WIELKĄ NIESPODZIANKĄ :)
Ale jeszcze w styczniu chce isc na usg 3d i zobazymy czy sie potwierdzi nasz synek :)

Anek to tak jak u mnie ja sie przyzwyczaiłam do mojego bobaska że będzie chłopiec Jakub.A wczoraj na USG ponownym wyszło mi że jest mała dziedusia.

A moja lekarka na wczorajszej wizycie nie była już tak przekonana, że będzie u mnie dziewczynka. Oglądnęła przez chwilkę pewną część ciałka (więcej dzidzia nie chciała pokazać) i zastanowiła się. Na pytanie czy Pani doktor potwierdza swoją wcześniejszą wersję (przypomnę, że było przy tym wtedy dwóch lekarzy) to uśmiechnęła się i powiedziała, że wstrzyma się do następnej wizyty w styczniu (będzie to już wtedy ósmy miesiąc). Nie mam do Niej żalu, nawet jestem z Niej dumna.

Asia, przepraszam że pytam, ale jak Ci wyszlo, że w styczniu będzie ósmy miesiąc? Chyba siódmy :)
Też uważam, że lepiej niech lekarz ma pewność czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry