- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Wrażenia były super jak mi ginek powiedział że to jest dziewczynka to aż łezki mi się pokulały po policzku.
anek
Ja w poniedziałek robiłam sobie usg wad płodu, tak dla własnego spokoju, oczywiście WSZYSTKO jest OK maleństwem!
Ale na tym usg dowiedziałam się, ze bedziemy mieli SYNKA Co przyznam szczerze przy moim nastawieniu na Olę było WIELKĄ NIESPODZIANKĄ
Ale jeszcze w styczniu chce isc na usg 3d i zobazymy czy sie potwierdzi nasz synek
Ale na tym usg dowiedziałam się, ze bedziemy mieli SYNKA Co przyznam szczerze przy moim nastawieniu na Olę było WIELKĄ NIESPODZIANKĄ
Ale jeszcze w styczniu chce isc na usg 3d i zobazymy czy sie potwierdzi nasz synek
Rybcia_21
Anek to tak jak u mnie ja sie przyzwyczaiłam do mojego bobaska że będzie chłopiec Jakub.A wczoraj na USG ponownym wyszło mi że jest mała dziedusia.
A moja lekarka na wczorajszej wizycie nie była już tak przekonana, że będzie u mnie dziewczynka. Oglądnęła przez chwilkę pewną część ciałka (więcej dzidzia nie chciała pokazać) i zastanowiła się. Na pytanie czy Pani doktor potwierdza swoją wcześniejszą wersję (przypomnę, że było przy tym wtedy dwóch lekarzy) to uśmiechnęła się i powiedziała, że wstrzyma się do następnej wizyty w styczniu (będzie to już wtedy ósmy miesiąc). Nie mam do Niej żalu, nawet jestem z Niej dumna.
reklama
Rybcia_21
Pewnie że każda z nas będzie sie cieszyć swoją malutką narodzoną kruszynką.I czy t będzie chłopiec czy dziewczynka.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.