reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka na USG

reklama
Witam Panie:)
Zdjęcie zrobione w 14tc od boku.
Dziecko siedzi na pupce, odstaje noga i wydaje się, że wystaje siusiak... na potty shot tez było widać coś między nogami więc prawie jestem pewna synka...
a Wy jak to widzicie?:)

Miłego wróżenia🧞‍♀️

Załączniki

• IMG_2871.jpg
    IMG_2871.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 239
Witam Panie:)
Zdjęcie zrobione w 14tc od boku.
Dziecko siedzi na pupce, odstaje noga i wydaje się, że wystaje siusiak... na potty shot tez było widać coś między nogami więc prawie jestem pewna synka...
a Wy jak to widzicie?:)

Miłego wróżenia🧞‍♀️
Moje USG z 20 tygodnia ( wrzucilam na watku tyle, ze rzut boczny malenstwa ) wygladalo prawie identycznie.
Tyle ze dwie dolne kreski byly nizej a ta po srodku wyrzej niz na twoim skanie, ale i ciaza 6 tygodni starsza ;)
Poloznik powiedzial, ze to prawdopodbnie dziewczynka bo widzi 3 kreski, aczkolwiek w necie mozna znalezc USG chlopcow z “ 3 kreskami “.
Moze na sile probuje sie czegos dopatrzec u siebie bo kazdy mi katuje ucho, ze wkoncu chlopak w rodzinie by sie przydal i mam juz tego szczerze dosyc 🙄

Wg lekarza to odstające do góry to siusiek, ze to za duże na dziewczynkę, a to na dole to jajeczka, wlasciwie nie miałam watpliwości do teraz😂
Ale widzę, że patrzycie troche z innej strony na to i juz kumam gdzie te 3 kreseczki.
U corki to byl zdecydowanie mniejszy sprzęt niż tu🤔
Dowiem się 21.05💁‍♀️

reklama
Takie 3 kredeczki to od dolu albo gôry tak na logikę, a tak od boku to pod tym kątem chyba by ich nie było widać🤔

Do góry