A na tym pierwszym zdj co wstawiłam nie widać nuba? Ja jak powiększam ten obraz to różne rzeczy widzę
reklama
Frezja004455
Fanka BB :)
Wydaje się na chlopca, ale słabo widać.13t 2 dni, czy coś tu widać? Lekarz ma swoje podejrzenia, ale nie jest pewna
Ja tez obstawiam, że Lenka prawdopodobnie bedzie miala brata Powidzenia13t 2 dni, czy coś tu widać? Lekarz ma swoje podejrzenia, ale nie jest pewna
Ja też i mam nadzieję, że tak zostanie. DziękujęJa tez obstawiam, że Lenka prawdopodobnie bedzie miala brata Powidzenia
Drogie Panie proszę powiedzcie czy waszym zdaniem to będzie chłopiec czy dziewczynka ( wiem ze plec nie jest ważna, ale ciekawosc zżera) . Lekarz twierdzi ze dziewczynka bez szans na zmianę na chłopca, jednak mam powoli wątpliwości Zobacz załącznik 1267999
Załączniki
halfalive
Wg mnie dziewczynkaDrogie Panie proszę powiedzcie czy waszym zdaniem to będzie chłopiec czy dziewczynka ( wiem ze plec nie jest ważna, ale ciekawosc zżera) . Lekarz twierdzi ze dziewczynka bez szans na zmianę na chłopca, jednak mam powoli wątpliwości Zobacz załącznik 1267999
Tzw. 3 linie, czyli mala ksiezniczka. Dla porownania podsylam USG mojej malej z 17 tyg. Ja tam wypatrzylam chlopca, a lekarz mowi, ze bedzie 4 gwiazdka do kolekcjiDrogie Panie proszę powiedzcie czy waszym zdaniem to będzie chłopiec czy dziewczynka ( wiem ze plec nie jest ważna, ale ciekawosc zżera) . Lekarz twierdzi ze dziewczynka bez szans na zmianę na chłopca, jednak mam powoli wątpliwości Zobacz załącznik 1267999
reklama
halfalive
Ja tutaj wgl mam problem z rozszyfrowaniem tego zdjęcia więc nie pomogęWitam. Jak myślicie to chłopiec czy dziewczynka? USG 19t4d.