Frezja004455
Fanka BB :)
I ja teżJa tutaj wgl mam problem z rozszyfrowaniem tego zdjęcia więc nie pomogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja teżJa tutaj wgl mam problem z rozszyfrowaniem tego zdjęcia więc nie pomogę
Witam. Jak myślicie to chłopiec czy dziewczynka? USG 19t4d.
Dalas nam dziewczyno zagadke na weekend Niby na pierwszy rzut oka panienka, ale .... jakos tak nie jestem do konca przekonanaWitam. Jak myślicie to chłopiec czy dziewczynka? USG 19t4d.
Może nigdy w ciąży nie byłaś. Brak mi słów.Jak na 19t to wogóle nie wygląda na dziecko Albo ja nigdy takiego zdjęcia nie widziałam....
Nie jest słabe tylko zrobione z dużej odległości, nie ma potrzeby używania takich tekstów jak Twoje bo miga stresować przyszła mamęAlbo raczej nie widziałam zdjęcia z tak słabego USG ;p
Ja też i mam nadzieję, że tak zostanie. Dziękuję
Przecież to logiczne że nie jest to zdjęcie całego dziecka tylko samych nóżek od góry żeby zobaczyć co dziecko ma między nimi....Jak na 19t to wogóle nie wygląda na dziecko Albo ja nigdy takiego zdjęcia nie widziałam....