reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie przed okresem

reklama
Jesli zrobilas test 3 tygodnie od ostatniej miesiaczki to nic dziwnego ze test wyszedl negatywny. Wiesz kiedy mialas owulacje mniej więcej? Co ile masz cykle? Jakos monitorujesz się u gin?
Cykl trwa 28 dni zazwyczaj. Pierwszy raz mam w sumie takie plamienia ale dzis juz mam bardziej wiecej na podpasce. i dodatkowo od wczoraj mam tez gesty sluz z ta krwia. Do Ginekologa chodze regularlnie.

Cykl trwa 28 dni zazwyczaj. Pierwszy raz mam w sumie takie plamienia ale dzis juz mam bardziej wiecej na podpasce. i dodatkowo od wczoraj mam tez gesty sluz z ta krwia. Do Ginekologa chodze regularlnie.
No to pewnie okres sie rozkręca. Nie musisz mieć co miesiac takiego samego okresu. Raz moze byc intensywny a raz mniej skąpy. Jeśli chodzisz regularnie to poproś o monitorowanie ze 2-3 cykle aby sprawdzić czy na pewno owulujesz, bo można mieć regularne miesiaczki i mieć w inne dni owulacje albo wcale nie owulować. Więc zrobiłabym obserwację tutaj :)

No to pewnie okres sie rozkręca. Nie musisz mieć co miesiac takiego samego okresu. Raz moze byc intensywny a raz mniej skąpy. Jeśli chodzisz regularnie to poproś o monitorowanie ze 2-3 cykle aby sprawdzić czy na pewno owulujesz, bo można mieć regularne miesiaczki i mieć w inne dni owulacje albo wcale nie owulować. Więc zrobiłabym obserwację tutaj :)
Okej dziekuje ci bardzo za odpowiedz pozdrowionka

Cześć dziewczyny :) czy któraś z Was miała taka sytuacje, ze na 3-4 dni przed okresem pojawiło się u Was plamienie, widoczne tylko na papierze po korzystaniu z toalety a byłyście w ciąży? Progesteron miałam badany w lipcu i wszystkie wyniki były Ok.
Ja miałam kilka dni przed okresem plamienie jak na początek okresu 1 dzień potem nic i kolejny dzień tylko plamka na papierze. I jest ciąża:)

Kochane to raczej nie ciaza ? Bo czasami jest tak ze jest jakas biala kreska - poczatkujaca

Załączniki

• C1078B58-4A05-4CA5-94C7-ACBE8F4449D6.jpeg
    C1078B58-4A05-4CA5-94C7-ACBE8F4449D6.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 664
  • 7C8D9F26-CE59-4ECB-91B7-3C67C75E718A.jpeg
    7C8D9F26-CE59-4ECB-91B7-3C67C75E718A.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 664
reklama
Do góry