reklama
Agnes4312
Moderator
Gratuluje wg mnie nie ma wątpliwości
Hej mam pytanie, miesiac temu mialam 17 sierpnia miesiaczke. w tym miesiacu od 3 dni mam plamienia krew na papierze rozowa a na bieliznie brazowa. leci mi prawie jak wcale. czuje sie dobrze czasem w podbrzuszu mnie zakuje, tylko jestem taka zmeczona jakaa. nigdy tak nie mialam. staramy sie o dziecko i nie biore tabletek antykoncepcyjnych ani nie bralam nigdy. Co mysliscie ?
Hej co myslisz o moim pytaniu?Gratuluje wg mnie nie ma wątpliwości
Hej mam pytanie, miesiac temu mialam 17 sierpnia miesiaczke. w tym miesiacu od 3 dni mam plamienia krew na papierze rozowa a na bieliznie brazowa. leci mi prawie jak wcale. czuje sie dobrze czasem w podbrzuszu mnie zakuje, tylko jestem taka zmeczona jakaa. nigdy tak nie mialam. staramy sie o dziecko i nie biore tabletek antykoncepcyjnych ani nie bralam nigdy. Co mysliscie ?Gratuluje wg mnie nie ma wątpliwości
Bibi89
Fanka BB :)
A co Cie powstrzymuje przed zrobieniem testu ?Hej mam pytanie, miesiac temu mialam 17 sierpnia miesiaczke. w tym miesiacu od 3 dni mam plamienia krew na papierze rozowa a na bieliznie brazowa. leci mi prawie jak wcale. czuje sie dobrze czasem w podbrzuszu mnie zakuje, tylko jestem taka zmeczona jakaa. nigdy tak nie mialam. staramy sie o dziecko i nie biore tabletek antykoncepcyjnych ani nie bralam nigdy. Co mysliscie ?
Nic. Zrobilam tydzien temu i wyszedl negatywny. To chyba za wczesniej byloA co Cie powstrzymuje przed zrobieniem testu ?
reklama
angeliskax
Moderator
Jesli zrobilas test 3 tygodnie od ostatniej miesiaczki to nic dziwnego ze test wyszedl negatywny. Wiesz kiedy mialas owulacje mniej więcej? Co ile masz cykle? Jakos monitorujesz się u gin?Nic. Zrobilam tydzien temu i wyszedl negatywny. To chyba za wczesniej bylo