reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie implantacja

Cześć dziewczyny,
Mam pytanie,bo już wariuje.
Pierwszą ciążę poroniłam w 5 tyg.
Dwa dni temu test wyszedł pozytywnie, mam zmiany nastrojów i ból piersi. Dziś pojawiło się delikatne brązowe plamienie,widoczne na papierze. Czy to może być prawidłowe?
Dodam,że w pierwszej ciąży też tak było a potem poronienie.. Bardzo się boję,mieszkam za granicą i tutaj dość dziwnie podchodzi się do wczesnej ciąży. Za kilka dni będę w Polsce i mam w planach zbadać bete.
Ale do tego czasu chyba zwariuje.

reklama
To na pewno nie implantacja, bo ona jest PRZED pozytywnym testem :)

Ciężko powiedzieć skąd te plamienie, aczkolwiek brązowe to stara krew, także " lepiej " niż żywo czerwone.

Cześć dziewczyny,
Mam pytanie,bo już wariuje.
Pierwszą ciążę poroniłam w 5 tyg.
Dwa dni temu test wyszedł pozytywnie, mam zmiany nastrojów i ból piersi. Dziś pojawiło się delikatne brązowe plamienie,widoczne na papierze. Czy to może być prawidłowe?
Dodam,że w pierwszej ciąży też tak było a potem poronienie.. Bardzo się boję,mieszkam za granicą i tutaj dość dziwnie podchodzi się do wczesnej ciąży. Za kilka dni będę w Polsce i mam w planach zbadać bete.
Ale do tego czasu chyba zwariuje.
Ciężko powiedzieć co to może być bo tak na prawdę może być wszystko. Na pewno stres nie pomoże. Wszystko w ciąży zaczyna pracować macica się powiększa itd... to też mogą być powody do plamien na wczesnym etapie :) może jakiś krwiak. Ja mocno zakrwawiłam w 3 tygodniu i nie wiedziałam co to może być na USG było za wcześnie bo jeszcze i tak nawet nie widać było pęcherzyka finalnie okazało się że mam krwiaka.

Dziewczyny,
Co o tym sądzicie.....dziś mam 18 DC ( według testów owu i bólu jajnika, owulacja powinna być 6/7 dni temu - choć nie jest to w 100% potwierdzone monitoringiem). Od 2 dni pobolewa mnie brzuch ( jak przed okresem) a dziś podczas podcierania zaobserwowałam bardzo delikatny różowy śluz ( wystąpił on tylko raz). Czy myślicie że mogłoby to być plamienie implantacyjne tak krótko po owu? (We wcześniejszych ciążach nie miałam takiego śluzu).

Załączniki

• IMG_20240806_160950884_HDR.jpg
    IMG_20240806_160950884_HDR.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 58
U mnie było delikatnie większe. Trudno powiedzieć ale wszystko jest możliwe. Nie mogę sobie przypomnieć gdy miałam jakieś pobolewanie.

Cześć dziewczyny.
Czy ktoś miał takie zabarwienie śluzu przez 3-4 dni przed miesiaczka? Tylko na tamponie. W jednym dniu kilka kropli krwi się zdarzyło. Miesiaczka dopiero we wtorek ma być.

Załączniki

• 20240914_202956.jpg
    20240914_202956.jpg
    169,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry