reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

martusia_78 pisze:
Moja spryciula nie umie sobie usiasc z lezenia na pleckach, wiec zaczela ostatnio kombinowac i w koncu wykombinowala :)

Lezy na pleckach, przewraca sie na bok potem na brzuszek, podniesie sie na raczkach potem na kolanka i siedzi ;D ;D ;D ;D

Moja mala cwaniara :D :laugh: :D ;D :D
Martusia, dziecko inaczej nie siadzie ;D
dobrze Twoja mala wykombinowala ;D

Pariska, gratuluje dreptania ;D

Milenka juz sie cwani i probuje bez trzymanki, ale sie to guzami konczy ;D
wiec poszla na kompromis i przemieszcza sie wokol lozeczka trzymajac sie przynajmniej jedna raczka ;D

reklama
Paris, cudownie ci wychodzą te przysiady, stanie "jednorącz", dreptanie i robienie "porządków" w łózeczku ;D Jestem z ciebie dumna Ryba !

No..a Krzyś z powodu uprzęży nie wykazuje żadnych postępów, sadzam go jedynie chociaż nie wiem czy powinnam. Siedzi więc sobie mój kurak i pozwala na sadystyczne zabawy siostry kosztem małolata... ;) ;D Niech no tylko Majka poczeka aż mu tą szynę zabiorą, w mig jej pokaże jak się zabiera siostrze zabawki >:D

to i Milenka też już drepta, brawo :laugh:
mocne te nasze wrzesniowe dziewczynki

Marcel stoi juz pieknie ale do dreptania mu jeszcze daleko

a Majka zaczyna siadać :p
wejdzie mi wszędzie wprawdzie, ale do pionu ją nie ciągnie ani trochę ;D turla się po pokoju i pełza

anineczka pisze:
Ha! O prosze! Dwa leniuchy juz sa.
Czy moze ktos jeszcze dolaczy sie do klubu"Leniuchowanie na Maxa" ;D
I tutaj nasuwa sie pytanie "Co robic?"
Pozwolic na to czy meczyc dziecko?

My tez sie zapisujemy do klubu leniwcow

Melanie pisze:
Anineczka POZWOLIĆ !
Każdy dzieciaczek ma swoje tempo :)

A ja się pochwalę moją córą, że od dzisiaj już chodzi  ;) ale tylko jak się czegoś trzyma

P.S Chciałam zaznaczyć, że nie szkolę córki jak psa na tresurze   ;D
.. tylko jeszcze gorzej  >:D :police: ;D ;)

Pariska gratulacje ogromniaste :o :o :o
pewnie jeszcze z miesiąc i będzie sama biegać ja zaczęłam jak miałam 9 miesięcy ::)

a Kubulec zaczął raczkować i trzymany za rączli ładnie już stoi i robi małe kroczki ;D

reklama
Mati nauczył się sam siadać oczywiście nie zauwazyłam jak to robi bo jak spojrzałam to już siedział :D
Staje przy wszystkim a przy leżaczku drepcze i go przesuwa ;D
Trzymany pod paszki zasuwa jak stary spieszy mu się strasznie do tego chodzenia ::) :)

Do góry