reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

A Antek wychodzi z zalozenia, ze po co ma sie meczyc. Przeciez mama pomoze :p
I tak podniesie sie do stania ale nie sam tylko jak mama zlapie za raczki.
Na brzuchu dalej nienawidzi lezec i co za tym idzie nie zabiera sie do niczego.Nawet nie podniesie dupala.
Jedyne co to siedzi i z siadu przekreca sie do lezenia na brzuch.
Leniuch jeden ;D

reklama
anineczka to Antoś ma tak samo jak Maciek - leni się na maxa, mamusia i tak posadzi, położy, postawi itp. Brzuch nie służy do leżenia - i on o tym wie i egzekwuje swoje prawo do nieleżenia na tejże części ciała ;D

Ha! O prosze! Dwa leniuchy juz sa.
Czy moze ktos jeszcze dolaczy sie do klubu"Leniuchowanie na Maxa" ;D
I tutaj nasuwa sie pytanie "Co robic?"
Pozwolic na to czy meczyc dziecko?

Pozwolić... takie jest moje zdanie. Nie będę przecież kłaść Maćka na brzuchu i słuchać jak ryczy (tzn. on wytrzymuje troche na tym brzuchu i nawet wychodzą mu obroty, ale nie długo).

Hanka nienawidziła leżenia na brzuchu dopóki sama nie zaczęła się na niego przekręcać . Teraz każda drzemka w ciągu dnia jedynie w pozycji na brzuszku. Od kilku dni próbuje podkurczać nóżki..Może to początki raczkowania ::) ?

Anineczka POZWOLIĆ !
Każdy dzieciaczek ma swoje tempo :)

A ja się pochwalę moją córą, że od dzisiaj już chodzi ;) ale tylko jak się czegoś trzyma

P.S Chciałam zaznaczyć, że nie szkolę córki jak psa na tresurze ;D
.. tylko jeszcze gorzej >:D :police: ;D ;)

Dziękujemy ciocoim , koleżankom i kolegom :)

na dowód zaraz wkleimi filmik tak gdzie się wkleja filmiki ;)
Dopiero co zrobiony - jeszcze gorący ;D

reklama
Do góry