reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Tuniu bryczka fajna. Taka jak z dawnych czasow :-)
Magda co u Pawelka ??????????? Jak postepy????????
Magda co u Pawelka ??????????? Jak postepy????????
idealnie :-)fajny ten jezdzik Tuniu, taki nieprzekombinowany i czegos takiego teraz szukam, powiedz tylko jak sie ma siedzenie z tymi wglebieniami do siedzenia Rozi?
no właśnie mnie też przerażały te bardzo przekombinowane. z tego Rozi naprawdę jest zadowolona ja też. nigdy nie jeżdziłam taką bryką.jest bardzo solidny, wytrzymuje nawet moją wagę bo naprawdę nie raz już nim jeżdziłam polecam!
edyta27
O&M
Maciuś ostatnio uwielbia bawić się z naszą suczką (która po jego urodzeniu przeprowadziła się do moich rodziców ). Ciąga ją za co się da i dokucza. Oczywiście robi to z miłości bo po dokuczaniu tuli ją, głaszcze, całuje i częstuje wszystkim co ma w rączce i na talerzu. Oczywiście nie pozwalamy mu jej maltretować ale on wykorzystuje każdą sekundę nieuwagi.
A co dziwne ona to lubi i łazi za nim krok w krok.
A co dziwne ona to lubi i łazi za nim krok w krok.
anineczka
królowa mrówek :P
Ehhh Antek tez ostatno odkryl,ze ma psa
Ciagnie go za ogon,tuli,ciagnie za pysk,a ja sie denerwuje,bo pelno klakow
A Paco przeszczewsliwy bo Antek go czestuje wszystkim;-)
Ciagnie go za ogon,tuli,ciagnie za pysk,a ja sie denerwuje,bo pelno klakow
A Paco przeszczewsliwy bo Antek go czestuje wszystkim;-)
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Moja cora tez bawi sie znaszym psem Nico. On mieszka z moim tata wiec dopada go na dworze :-) Ciagnie za ogon, pokazuje gdzie ma oko, ucho, pysk i zeby :-) i pieknie bawia sie pileczka. Ona mu kula a on jej przynosi i tak caly czas. Nie przeszkadza mu, ze ona go tarmosi tez za nia chodzi :-) Fajne te nasze zwierzaczki dogaduja sie z naszymi pociechami i co najwazniejsze to nie robia krzywdy.
Podziel się: