reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

reklama
A Łukasz uwielbia bawić się pudełkiem od chusteczek Pampersa, Kuby największymi samochodami, na które wciąż włazi i z których spada i nabija sobie przez nie guzy na główce, piłką i kółkiem do pływania. Prawdziwy facet ;D ;D

zapomniałam dodać butelek po wodzie min.

tak, zamki przy bluzie super gryzak oto dowód ;D
p41716548sh.jpg

Aniulka pisze:
A Łukasz uwielbia bawić się pudełkiem od chusteczek Pampersa, Kuby największymi samochodami, na które wciąż włazi i z których spada i nabija sobie przez nie guzy na główce, piłką i kółkiem do pływania. Prawdziwy facet ;D ;D

u nas też pudełko od chusteczek to ulubiona zabawka

Ulubioną zabawkami Matiego są wszelkiego rodzaju kable :) oczywiście wszystko co szeleści czyli reklamówki koszulki od płyt itd...pudełko na chusteczki już się znudziło, musiałam chusteczki wyjać bo spryciaż otwierał sobie wyjmował chusteczkę i ją wysysał ;D

u Nas ulubiona zabawka to meteczki, sznureczki, szmatki - Julka chyba krawcową zostanie,

a druga zabawka ulubiona jest na "salonach" - jest to dziadkowy aparat do mierzenia ciśnienia i stetoskop...normalnie jak ma to to świata nie widzi...

Moja Jula tez studiuje metki na zabawkach (a ja je namietnie obcinalam na poczatku-coz poczatki niedoswiadczonej matki ::) ) reklamowki to wielka namietnosc, ale zakazana. A Wy "dajecie" je dzieciom, bo ja juz nie wiem, pozwalac czy nie ???  ? Raz na zakupach obzarla mi 1/3 torby, co prawda papierowej- fajnie cisza, spokoj w wozku tu niespodzianka ???. Nie mam jej na oku w wozku bo jezdzi w parasolce ze wzgledu na gips nie miesci sie w spacerowce.

reklamowki foliowe musze dobrze chowac, bo sa b.atrakcyjne i niestety niebezpieczne
z papierowymi roznie bywa, nigdy nie wiadomo jakiej farby do niej uzyto, wiec Milenka bawi sie nimi tylko do momentu pomiecia, lizanie i gryzienie juz odpada ;D

Milenka w wozku nie musi miec specjalnego zajecia czy zabawki, bo bardzo lubi obserwowac wszystko wokol, a jak jej sie znudzi to zasypia ;D

reklama
Do góry