reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plac Zabaw

reklama
niedawno sie cieszylam, ze Milenka raczkuje do przodu, ale szybko jej sie to znudzilo i zaczela zamiast na kolankach to na stopach sie wspinac ::)
tylko ze jej jeszcze raczki nie wyrabiaja ;D

Macie zdolne dizeci :) :) :) :) :)

Moja nic z tych rzeczy nie robi. Pewnie dlatego, ze nie lubi lezec na brzuszku i nie chce jej sie cwiczyc.
Natmiast nozki ma silne i tez juz pewnie stoi na twardych nozkach oczywiscie trzymana ;) i smieje sie jak nie wiem ;D cieszy sie z czegos nowego hihi

Majka od kilku dni ćwiczy machcanie głową w górę i w dół ::) nie wiem czy to ma znaczyć, że będzie rockmanką, czy może przygotowuje się już na przytakiwanie ::) tylko komu, mężowi chyba ;)

Bawiliśmy się z Marcelem w zakładanie pieluszki na główke, gdy ją ściągam mówie akuku i Marcel cały uchachany ;D
a dzisiaj Marcel leżał przykryty kocykiem ja patrze a ten sam zakłada sobie kocyk na głowe a po chwili ściąga
i uśmiechniety patrzy na mnie
to ja do niego:
nie ma Marcela- Marcel założył kocyk na głowe
jest Marcel - Marcel zdjął kocyk
później cały czas chciał to robić ::)

moje dziecko takie kumate??
czy wszystkie już tak robią :p

beatka pisze:
Majka od kilku dni ćwiczy machcanie głową w górę i w dół ::) nie wiem czy to ma znaczyć, że będzie rockmanką, czy może przygotowuje się już na przytakiwanie ::) tylko komu, mężowi chyba ;)

hehehe
Pariska zarzuca baniaczkiem tak, że czasem się boje, że kark sobie skręci ::)

Marta my się jeszcze nie bawilismy tak w a ku ku
bawilismy się tak, że się chowałam poza zasięgiem jej wzroku i potam się pokazywałam :)

no dokładnie Mel, a ja się zastanawiam czy nie przywali w podłoże ;D
Marta Majka już ze 3 m-ce temu tak zaczęła robić, uwielbia się odkrywać i nakrywać ręcznikiem po kąpieli i kocykiem jak się obudzi

reklama
Do góry