reklama
anineczka
królowa mrówek :P
No wlasnie Antek tez juz stoi. :
On niewie jak nogi podciagac do raczkowania a staje juz na twardych nogach.
On niewie jak nogi podciagac do raczkowania a staje juz na twardych nogach.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Macie zdolne dizeci
Moja nic z tych rzeczy nie robi. Pewnie dlatego, ze nie lubi lezec na brzuszku i nie chce jej sie cwiczyc.
Natmiast nozki ma silne i tez juz pewnie stoi na twardych nozkach oczywiscie trzymana i smieje sie jak nie wiem ;D cieszy sie z czegos nowego hihi
Moja nic z tych rzeczy nie robi. Pewnie dlatego, ze nie lubi lezec na brzuszku i nie chce jej sie cwiczyc.
Natmiast nozki ma silne i tez juz pewnie stoi na twardych nozkach oczywiscie trzymana i smieje sie jak nie wiem ;D cieszy sie z czegos nowego hihi
Bawiliśmy się z Marcelem w zakładanie pieluszki na główke, gdy ją ściągam mówie akuku i Marcel cały uchachany ;D
a dzisiaj Marcel leżał przykryty kocykiem ja patrze a ten sam zakłada sobie kocyk na głowe a po chwili ściąga
i uśmiechniety patrzy na mnie
to ja do niego:
nie ma Marcela- Marcel założył kocyk na głowe
jest Marcel - Marcel zdjął kocyk
później cały czas chciał to robić :
moje dziecko takie kumate??
czy wszystkie już tak robią
a dzisiaj Marcel leżał przykryty kocykiem ja patrze a ten sam zakłada sobie kocyk na głowe a po chwili ściąga
i uśmiechniety patrzy na mnie
to ja do niego:
nie ma Marcela- Marcel założył kocyk na głowe
jest Marcel - Marcel zdjął kocyk
później cały czas chciał to robić :
moje dziecko takie kumate??
czy wszystkie już tak robią
M
Melanie
Gość
beatka pisze:Majka od kilku dni ćwiczy machcanie głową w górę i w dół : nie wiem czy to ma znaczyć, że będzie rockmanką, czy może przygotowuje się już na przytakiwanie : tylko komu, mężowi chyba
hehehe
Pariska zarzuca baniaczkiem tak, że czasem się boje, że kark sobie skręci :
Marta my się jeszcze nie bawilismy tak w a ku ku
bawilismy się tak, że się chowałam poza zasięgiem jej wzroku i potam się pokazywałam
reklama
Podziel się: