reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plac Zabaw

Melanie pisze:
:D - tatuś to dobry materiał na wojskowego ;)
prędzej na belfra ::) ::) w wojsku nie był... a szkoda ::) ;D :p
edyta27 pisze:
Aniulkagratuluje Łukaszkowi raczkowania. A Tobie troche nie zazdroszczę... oczy musisz miec dookoła głowy ;D Wiedziałam, że Łuki szybko zacznie raczkować.

J
Dzięki Edytka, chociaz Ty jedna mnie rozumiesz.... ;)

reklama
Oj rozumiem, rozumiem.
Synek mojej szwagierki też raczkuje i jest po prostu wszędzie - w każdym kącie, wszystko ściąga, liże podłogę, z rozpędu głową o mało szyby balkonowej nie wybił, ma poobijana głowę, juz się raz troche oparzył... A musicie wiedziec, że szwagierka jest wyjątkowo ostrożna i strasznie pilnuje tego swojego Antosia.

Także Aniulka, rozumiem Cię baaaardzo!

No takie dzieciaczki mają pomysły.... mój Kuba wyjadał ziemię z doniczek ;D ;D ;D ;D A najbardziej lubił u teściowej w pokoju wyjadać z doniczki z palmą

gratulujemy nowych osiągnięć, brawo dla Łukasza silny chłopak!!

Igor nie raczkował , ominęła nas ta umiejętność ::),
Marcel chyba bedzie, bo się przymierza ;),

Kuba też własciwie nie... dwa tygodnie, a potem zakumał do czego słóżą nóżki. Ale on miał 8 miesięcy jak zaczął raczkowac

Gratulujemy raczkowania i też nie zazdrościmy ;D Mati także zaczyna sie do raczkowania przymierzać a samego na podłodze w pokoju i tak nie mogę go zostwić bo się turla wszędzie :)

Moja córa raczkować to chyba nie ma zamiaru. Zaczyna mi się podnosić . Chwyta się czego poadnie i podciąga się do góry. Najlepiej jej to w kabinie wychodzi. Stara się juz usilnie stać i jak staram sie ją sadzać to nogi prostuje i sztywno staje. ;D

Winiu Maciuś tak samo, uwielbia stawać na nogach - strasznie się wtedy cieszy.
I mocno dźwiga główkę jak leży na pleckach - obserwator ;)

reklama
Tak moje dziecko wszystko interesuje....niestety zabawki najmniej....hihi
Uwielbia moją elektryczną szczoteczkę...włączoną ...masuje sobie nią dziąsełka. Codziennie rano i po kąpieli ;D ;D Byle jej taki zapał do dbania o zęby do końca został ;D

Do góry