reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

hahahaha wyonraziłam to sobie i sikam ze śmiechu.

A wogóle to podobno też zgrzytam zębami przez sen, a w ciąży chrapałam jak traktor i Artur nie mógł spac i odsypiał popołudniami po pracy. Kilka razy nawet obudziło mnie moje własne chrapanie

reklama
Moja Natalka też już na imię reaguje od pewnego czasu i uwilbia szukać mamy albo taty...a najlepiej jak szuka gdy głoś przez telefon słyszy.
Nauczyła się też pluć. A to wcale zabawne nie jest. Bo do jedzenia musze kupić folię malarską ;D ;D ;D
Strasznie jej się to plucie podoba i ciągle chce to powtarzać...a to dzięki babci bo jej kiedys pokazała i małą sobie o tym przypomniała w momencie jak zupkę jadła >:D >:D >:D

Melani,mój też zgrzyta i tez tego nie znoszę.Nawet trochę sobie przy tym jedynki pościerał.Chyba w ten sposób odreagowuje stres popracowy..

Aniulka noooo, kochana, poprawilas mi humorek - dzis na pewno cos wesolego mi sie przysni ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ale tak w ogole to wspolczuje ;)

ja gadam przez sen
najwiecej, kiedy jestesmy pod namiotem
wiec oobciach ;)

niestety tez gestykuluje ;) ;D

Blanus pisze:
Aniulka noooo, kochana, poprawilas mi humorek - dzis na pewno cos wesolego mi sie przysni ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ale tak w ogole to wspolczuje ;)

ja gadam przez sen
najwiecej, kiedy jestesmy pod namiotem
wiec oobciach ;)

niestety tez gestykuluje ;) ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dteraz to ja sikam ze śmiechu jak Blanus wywija łapkami w namiocie i krzyczy przez sen.... ;D ;D ;D ;D ;D

krzycze tylko jak mi sie snia pajaki ::) ::) ::)
ale np. pstrykam palcami
siadam
i gadam
heheheheh :laugh: :laugh: :laugh:

fajnie jest jak ktoś gada przez sen - zwaszcza pod naniotem - ubaw po pachy
Blanus jeździsz pod namiot na Hel ??? ;D

reklama
Mój też gada przez sen i nie tylko.Kiedyś przez sen kopną łmnie w zadek i powiedział"wio kowboju", chciałam sie wkurzyć ale ze śmiechu nie mogłam.Oczywiście rano nic nie pamiętał i stwierdził,że opowiadam bajeczki

Do góry