reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

wlasnie, wlasnie, chcialam sie zapytac i w koncu o tym zapomnialam
ostatnio mam wrazenie, ze nasza Mlodziez reaguje na imie...
szczegolnie kiedy tata Ja wola ;)

reklama
Blanus - strasznie sie ciesze, ze wróciłaś
poprostu kocham twoje opisy
strasznie działają na moją wyobraźnie

BTW zaraz mi pierś eksploduje, a Paris zapchana kaszką śpi i pewnie pośpi do 2 :(

Łukasz już reaguje na imię od pewnego czasu ( jakiś miesiąc0 i odwraca głowe na pytanie gdzie jest tata, Kubuą mama babcia

Melanie pisze:
Blanus - strasznie sie ciesze, ze wróciłaś
poprostu kocham twoje opisy
strasznie działają na moją wyobraźnie

BTW zaraz mi pierś eksploduje, a Paris zapchana kaszką śpi i pewnie pośpi do 2 :(

miod na me spracowane oczy i serce :-* :-* :-*
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a Arisa po kaszce budzi sie o polnocy, albo o 1.00 :(
na razie efekty dokarmiania widze tylko po kupach ::)

To Lukaszek jest bystrzak ;)

gratulacje dla zębatego Iva( Ivo), nie wiem jak odmienić ::)

u nas 1 ząbek, drugi cos się przebic nie moze :)

Blanusku, ja też mam takie wrażenie, że Kama reaguje na imię, a raczej na słowo Mundek, bo tak ostatnio do niej mówimy ;D

Aniulka - Łukaszek jest baaardzo mądry :). Widac to po nim, serio :)

Blanus pisze:
niestety Ineczko dzidzia gryzie tez z ciekawosci (???)
Arisa gryzla mnie dziaselkami, kiedy juz szly Jej zabki - i to w tej najbardziej intensywnwj fazie zabkowania
a teraz mnie nie gryzie podczas karmienia, ale zdarza Jej zakonczyc cycolenie zacisnieciem (i to wcale nie delikatnym) zabkow :-[ :-[ :-[
mowie wtedy "nie wolno" i zabieram piers
w zamian otrzymuje wyszczerzone w usmiechu dolne jedynki ;D
;D
Milenka jak sie naje to wyciaga sobie sutka na kilometr trzymajac go wargami ;D

Ineczka pisze:
Blanus pisze:
niestety Ineczko dzidzia gryzie tez z ciekawosci (???)
Arisa gryzla mnie dziaselkami, kiedy juz szly Jej zabki - i to w tej najbardziej intensywnwj fazie zabkowania
a teraz mnie nie gryzie podczas karmienia, ale zdarza Jej zakonczyc cycolenie zacisnieciem (i to wcale nie delikatnym) zabkow  :-[ :-[ :-[
mowie wtedy "nie wolno" i zabieram piers
w zamian otrzymuje wyszczerzone w usmiechu dolne jedynki  ;D
;D
Milenka jak sie naje to wyciaga sobie sutka na kilometr trzymajac go wargami ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry