reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

Blanus pisze:
niestety Ineczko dzidzia gryzie tez z ciekawosci (???)
Arisa gryzla mnie dziaselkami, kiedy juz szly Jej zabki - i to w tej najbardziej intensywnwj fazie zabkowania
a teraz mnie nie gryzie podczas karmienia, ale zdarza Jej zakonczyc cycolenie zacisnieciem (i to wcale nie delikatnym) zabkow  :-[ :-[ :-[
mowie wtedy "nie wolno" i zabieram piers
w zamian otrzymuje wyszczerzone w usmiechu dolne jedynki  ;D

ALE SIE USMIAŁAM NIE MOGĘ NO ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No to ja Was teraz pokuszę ;D

Oto zębol Julkowy, który jej wyszedł, jak miała skończone 9 miesięcy. Super, nie? ;D

zab.jpg

dzieciaki słodko wygladają jak króliki z tymi zablami :laugh:
to miała 9 miesięcy jak wyszedł pierwszy?

No dokładnie, równo 9 miechów, chociaż ja czekałam tak jak Wy od 4 miesiąca 8) i nawet smarowałam jej non stop Bobodentem.Ot, szalona matka ::) Jula wszystko później zaczynała, chodzic też, bo jak miała dopiero 15 miesięcy. Każde dziecko jest inne ;D

a mj Kuba miał po skosie: prawą dolna jedynkę i lewą górna ( albo odwrotnie, nie pamiętam) i strasznie zgrzytał tymi swoimi dwoma zębulami >:D >:D >:D >:D >:D

no mój czasami tez i tez nienawidze tego.... zaraz miałabym ochote przywalić.... albo je przez zen i strasznie przeklina ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
no normalnie... śni mu się że coś wciąga i mieli gęba i przełyka jakby naprawdę cos jadł ;D ;D ;D ;D ;D śmiesznie to wygląda

Do góry