reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

mój kolega śnił w nocy, że jego żona ten teges z murzynem ::)
dodam, że ten mój kolega wygląda jak przypakowany bandzior, a jego żona mała pchła :D

i rano jak się obudził, to mówi, że musiał się strasznie powstrzymywać, żeby jej w ryj nie zaje..ać ;D

reklama
mój Jacol chrapie.. i właściwie ja tego nie słyszę o ile pierwsza zasnę. ALe kiedyś byliśmy ze znajomymi na rejsie na Mazurach, pływaliśmy makiem w siedem osób, zduszeni jak śledzie w puszce i to całe 16dni. Pewnej nocy kumpel się wkurzył na Jacka, wziął plastikową butelkę i się zawziął na mojego męża (jeszcze wtedy chłopaka). Nie udało mu się i trafił we mnie. Tak mnie wkurzył, że wyrwałam mu tą butelkę i ciach na niego z całej siły.A on unik i ja w jego dziewczyne... ta już dała spokój, ale niezła afera z tego chrapania wyszła :)

jestescie kochane :)
juz dawno sie tak nie smialam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

wio, kowboju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mel jezdzimy na nasze ukochane mazury

Blanus pisze:
jestescie kochane :)
juz dawno sie tak nie smialam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

wio, kowboju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mel jezdzimy na nasze ukochane mazury

nigdy tam nie byłam :(
w tym roku tez jedziecie ??

jak zwykle ;) ;D
kto wie, moze pod namiotem wyjdzie jakis zabek
mi tez moze wypasc, jak sie nie naucze patrzec pod nogi ;)

u nas narazie nie ma zębów
ale bardzo na nie czakam - nie wiem dlaczego ::)
może marzę już o chwili kiedy córka będzie dorosła i będę mogła poznać jej charakter ::)
jestem przekonana, że będzie wspaniale
i, że będziemy kumpelkami

wypiłam lampe wina i zaczynam popadać w euforię :p ::) ;D

reklama
Jednozebowcy pozdrawiaja dziaslakow......nie macie z nami szans- nas codziennie przybywa-rosniemy w sile ;D ;D ;D

I nie mozemy sie juz doczekac kiedy przejdziemy do druzyny dwuzebowcow(o czy u?)

Marta3x z odmiana ja tez mialam klopot, ale okazuje sie ze Ivo sie nie odmienia. Dzieki.

Do góry