reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Wszystkim dzieciaczkom wychodzą zawsze najpierw dolne jedynki a mój Adaś dostał w tym tygodniu dwie górne i to na raz !!!! wiec mamy małego zajączka:)

reklama
Kasiorka Wy macie zajączka a my do tego tygodnia "kasowniczki";-);-).Teraz rośnie nam zajączek:-):-):-)

Witam,
po krotkiej nieobecnosci:)))u nas tez mamy postepy jezeli chodzi o zabki oprocz dwoch na dole pojawila sie gorna dwojka i ida trzy pozostale czyli dwie jedynki i prawa dwojka,Oliwka strasznie marudzi i gryzie nawet swoje piastki tak jej dokuczaja te zaby,ale jak juz wyjda to moze bdzie spokoj na jakis czas...

Musze Wam sie pochwalic jeszcze jedna rzecza:
OLIWKA SAMA CHODZI !!!!!!Od dwoch dni,najpierw chodzila przy meblach az pewnego pieknego wieczoru puscila sie i sama do mnie przyszla bylam w takim szoku i tak sie przestraszylam,ale za to szczesliwa.I teraz sama sobie chodzi gdzie tylko ma ochote jeszcze upada i czsami brak jej rownowagi,ale to kwestia wprawy pewnie w kazdym badz razie z kazdym dniem wychodzi jej to coraz lepiej.Jest tez bardzo szzesliwa bo sama sobie moze dojsc to miejsc zakazanych ;-)Chyba chciala mi zrobic prezent na urodziny:)))Jak mi sie uda to wkeje zdjecia:))))

u nas do pierwszych kroczku chyba jeszcze troche, bo moja corcia jest bardzo ostrozna :tak: juz bardzo ladnie stoi sama (trzymajac w raczkach rozne zabawki), ale chyba jeszcze sie boi chodzic. za to ostanio nauczyla sie wczhodzic i schodzic z kanapy :-)

Oliwko brawo zdolniacho
Ninus no też niezły wyczyn schodzenie z kanapy to jest coś

A my w końcu nareszcie mamy pierwszego zębolka :-D

Renik wreszcie sie doczekalas:tak: Gratulacje dla Emilki za pierwszy zabek i pierwsze samodzielne kroczki!:-)

Gufi myslalam, ze Ninka od dawna chodzi- tak wczesnie stanela. Schodzenie z lozka tez wymaga odwagi, wiec pewnie niedlugo ruszy:tak:
Agus brawa dla Oliwki!:-)

Paula tez codziennie robi jakies postepy:tak:: ma juz na koncie pierwsze samodzielne kroczki (rekord 6!:-)), sama stoi,juz nie chodzi ale biega trzymana za jedna raczke i przy meblach, sama wchodzi po schodach :)szok: moja wina- nie zamknelam drzwi), podaje zabawke o ktora poprosze, itd. itp;-)

reklama
cześć dziewczyny, dawno mnie nie było. niestety nie dam rady nadrobić zaległości a mam pytanie: Czy któres z Waszych bąbli nie ma jeszcze ani jednego ząbka???!! Kuba nasz nie ma i nie zapowiada się nar azie-zaczynam się martwić, bo pediatra już mnie "naciska".

Do góry