reklama
rudykot2
Mama Franka Baranka
Dziewczyny mojego Franka dopisuje do klubu leniuszków bo też jest daleko w tyle za peletonem. Wytłumaczyłam sobie, że "miłość" do wysiłku fizycznego ma po mamie bo ja byłam największą sierota na W-F - ie
elisabeth
Październik '06 i '09
Wytłumaczyłam sobie, że "miłość" do wysiłku fizycznego ma po mamie bo ja byłam największą sierota na W-F - ie
ale mnie tym rozśmieszyłaś... nie mogłam opanowac śmiechu, dobrze, że Kuby nie obudziłąm...
Czarodziejka
Fanka BB :)
....u nas sie przedziera przez dziąselko prawa gorna 2....
w sumie to juz 6 zebolkow bedzie.....:-)
w sumie to juz 6 zebolkow bedzie.....:-)
ika07
padziernikowa mama 06
Oj wszystkie nasze maluchy są na etapie ząbkowania.;-)Dziś w nocy wstawałam chyba z 7 razy do Marcela,rzucał się po całym łóżku,już mi cierpliwości brakowało...A tu w samo południe biała ostra krawędz górnej prawej jedynki.U nas to dopiero 3ci ząbek.:-):-):-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dziewczyny mojego Franka dopisuje do klubu leniuszków bo też jest daleko w tyle za peletonem. Wytłumaczyłam sobie, że "miłość" do wysiłku fizycznego ma po mamie bo ja byłam największą sierota na W-F - ie
nie moge ale sie usmialam
Co do zabków my mamy 6!!
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
A ja chyba zatrudnie detektywa coby te zębole znalazł, bo czuje że idą ale jakies wstydliwe bo pokazac sie nie chcą, Emiska też sie marudna zrobiła i coraz częściej przestaje spać w ciągu dnia drugi raz, biedna ta moja mama .
A dzisiaj mnie mój szkrab aż przestraszył - postawiłam ją na podłogę i chciałam się wyprostować podaje jej ręke a ona fru pędem z pięc kroków PRZEBIEGŁA sama myślałam, że mi serce stanie bo wyglądało to tak jakby się miała lada moment przewrócić ale złapałam uciekinierke , no a potem jak chciałam, zeby do mnie przyszła z bliska to robiła bęc na pampera i zadowolona czworaczkowała dumnie
A dzisiaj mnie mój szkrab aż przestraszył - postawiłam ją na podłogę i chciałam się wyprostować podaje jej ręke a ona fru pędem z pięc kroków PRZEBIEGŁA sama myślałam, że mi serce stanie bo wyglądało to tak jakby się miała lada moment przewrócić ale złapałam uciekinierke , no a potem jak chciałam, zeby do mnie przyszła z bliska to robiła bęc na pampera i zadowolona czworaczkowała dumnie
reklama
Podziel się: