reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

gratulacje dla trzyletnich zdolniachów

a my po wizycie wczorajszej u logopedy i ... ku mojemu zadowoleniu mowa Dawidka rozwija się prawidłowo - powtarza wszystko co mu sie powie ... zminiając troszke tylko literki np pociag to tociąg natomiast tramwaj to pamwaj ;-)
pies to nadal kolka

ostatnimi czasy wzielo Go za przepraszanie wszystkich za wszystko dosłownie ... potknęłam sie o jakąs tam zabawke i co usłyszałam ... prasiam :sorry2: ... a jak zwróci sie mu uwage ze nie musi przepraszac to przeprasza ze przeprosił :dry: ... jak myślicie reagowac i dalej mówić ze nie musi przepraszac czy nie zwaracac na to uwagę ??

oprócz powyższego to jeszcze
sam myje rączki, nóżki, pupke, buzie, brzuszek, siusiaka, plecki ;-):-D ... ząbki - wieczorem mu tylko pomagam dokładniej :tak:
zjada wszystko sam
pomaga w pracach kuchennych ... ostatnio upiekł pizze i chleb ;-):-)
lepi pierogi, uszka, kopytka
panieruje kotlety
myje naczynia
wkłada pranie do pralki
myje podłoge - tyle ze nie za czesto bo pozniej jest wiecej sprzatania ;-)
odkurza
myje meble
czesze Hajdule
pamieta o jej nakarmieniu
zmienieniu jej wody

...

wie gdzie właczyc kompa i obsłuzyc drukarke :dry: - i nie wiem skad :dry:

aaa i uzywa słów które nie używam na codzien np konwersuje ... ostatnio mi powiedział ze "konsuje do halo" czyt. konwersuje przez telefon :eek:

i ŚPI CAŁKOWICIE SAM w swoim pokoju na "dorosłym" łóżku!!! :-) - juz nie spie z nim jak to było jeszcze miesiąc temu :sorry2:- zreszta nie miałabym sie gdzie zmiescic chyba ze na podłodze ;-)

reklama
Do góry