reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Dawidek zasuwa po podlodze na czworaka jak maly motorek ;-) ... pies to dobra motywacja :-D... uwielbia zabawe w akuku ... odwraca glowe i mysli ze go nie widac , po czym szybko odwraca glowe w moja strone z krzykiem i usmiechem :-) ... nasladuje Nas ( my kaszlemy, Dawid tez , my ciamkamy, Dawid tez, my wydajemy z siebie dziwne dzwieki, Dawid tez :tak:) ... uwielbia kąpac sie pod prysznicem, a zwlaszcza wywijac nim na wszystkie strony, przy okazji ochlapujac co popadnie , wlacznie ze mna :-D:-) ... wstaje wszedzie gdzie ma tylko mozliwosc, nawet w wozku :dull: ... gdy mowi sie do niego czesc, wyciaga rączkę :-) .... a tak poza tym to jest go wszedzie pelno :-D:tak::-)

reklama
Moj Kubuś wczoraj sam stanął w łóżeczku:szok::szok:. Złapał się za szczebelki i się podniósł po czym zaczął kicać:tak::-D

Gratulacje dla Aluni za kolejny klejnocik i dla Kubusia za pierwsze kicanie kolo barierek łóżeczka :-)

Dzis z kolei Kuba nauczył się robić "halo":-). Jak trzyma telefon i się mu powie " kubuś zrób halo halo" to dostawia telefonik do uszka i otwiera buzie ( chyba ze zdziwienia ze potrafi):tak::-D

moja Ola od trzech dni jak widzi czołówkę TVN STYLE śpiewa razem z tą panią:-D za każdym razem jak tylko ją usłyszy.nawet jak słychać ją w innym pokoju.wygląda to komicznie.

Musze sie pochwalic! Paula piaty raz z rzedu zrobila kupke do nocniczka!:-)

Ale jestem dumna:-);-)

super kajenka!
ja też sadzam Olka jak tyklo cos ciśnie :-D
a wczoraj udało mi się po raz pierwszy złapać siuśki. Oluś latał dość długo na golaska bez pieluszki... posadziłam go na nocnik... a ten skubaniec nasikał... i dalej latał na golaska.
acha i raz zasygnalizował zbliżającą się kupkę: zrobił yyyyy i popatrzył na mnie :-)
W ogóle jest zachwycony jak widzi swoją kupkę :tak:

Natomiast potrafi również wsadzić klocek do "garnuszka na klocuszek" przez tą dziurkę (kółko najłatwiej) ale musze mu trzymać tą stroną z odpowiednim otworem.
A jak widzi butelkę i nakładkę to ją nakłada.

Natomiast potrafi również wsadzić klocek do "garnuszka na klocuszek" przez tą dziurkę (kółko najłatwiej) ale musze mu trzymać tą stroną z odpowiednim otworem.
Moja Mariczka tez potrafi :-D i tez straaaaasznie jestem z niej dumna z tego powodu ;-) I potrafi budowac wieze z klocków! :tak:

reklama
U nas przebił sie trzeci ząbek...tym razem jak na prawidlową kolejnośc przystalo to/; górna jedyneczka. Brdzo sie cieszymy choc Macius boleśnie to znosi.....
z przyjemniejszych rzeczy....niunio zaczal chodzic przy meblach....i non stop stoi...poza tym naczyl go tatuś zasypiac bez bujania i noszenia...na poczatku byly lzy i wolanie: mama mama ale wczoraj usnąl w 20 min bez placzu.....chyba wiec zaakceptowal taką formę usypiania...dzieki temu nam nie odpadają rece od noszenia...i mamy wiecej czasu dla siebie.

poza tym wrocilo do łask mleczko z butelki....bo byl okres ze mACIUS nie chcial juz pic przez smoka mleczka......

GRATULUJEMY WSZYSTKIM DZIECIACZKOM ICH WSPANIALYCH WYCZYNÓW!!!!!

Do góry