reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

My rowniez gratulujemy pierwszych zabkow i pierwszych kroczkow!!!!BRAWO!!!!!Tylko tak dalej:)))

reklama
No gratulacje ząbalka Mariczko
no i reszcie ferajny kolejnych ząbalków
Alunia to prawdziwa zdolniacha nonono tylko podziwiać

a u nas chodzenie juz za jedną rączke bo druga jest bardzo zajęta i nie ma czasu trzymać mamusi, raczkuje trójkończyniaście co wygląda fest śmisznie. ząbków nadal brak ale dolne dziąsełko mocno opuchnięte

Alunia podziwiam:surprised: :surprised::surprised: i również jestem w szoku! Nie potrafie sobie wyobrazić Olka tuptającego samodzielnie. Jednak co dziewczynki to dziewczynki, we wszystkim zdolniejsze :laugh2:;-):blink:

dziekuję Wam wszystkim w imieniu Ali

Aha dziś ćwiczyłyśmu picie przez rureczke - łatwizna od strzału zajarzyła o co chodzi - polecam wygodne jak nie ma smoczka

A powiem Wam starszany rozbójnik mi rośnie - wlezie w każdą dziurkę - nauczyła się który guzik trzeba wcisąć żeby wysunęła się kaseta z magnetowidu - potem ją popycha i włączają sie Teletubisie - wiecie jaka jest radość!?

Mariczka zaczyna sie puszczac jak stoi na co raz dłuzej :-) najlepiej jej sie to udaje jak sie zaaferuje zabawa i sie zapomni i pusci :-D
Umie pokazywac oko i nosek, robi pieknie papa (ale to juz od dawna) i od niedawna bije brawo - to jeszcze dosc kiepsko wychodzi ale robi!!! ;-)

Juz puszczacie dzieciom bajki? Sa nimi zainteresowane?
Wlaczalam Pauli kilka razy dobranocke i tylko poniedzialkowa bajka o owadach ja troche zaciekawila.
Mamy 2 plytki z Teletubisiami, ale chcialam poczekac, az skonczy roczek.

U Nas praktycznie calymi dniami leci MiniMini ... a Dawidka i tak interesuja tylko piosenki Bebe Lili i Króliczka Titou oraz bajka Pingwinek Pingu - mowi jego jezykiem;-) ... a i jeszcze uwielbia reklame Kuchnia TV :-D ... od czasu do czasu spojrzy na ekran jak szczeka pies i tyle ;-)... wiecej to ja te bajki ogladam :-D

A mojemu Krzysiowi wyszły w ciągu 4 dni cztery górne zęby (razem ma już 6 jak Stasiu - w końcu go dogonił), poza tym obydwoje raczkują ,wstają podtrzymując się czegoś, biją brawo a szczególnie dobrze wychodzi to Stasiowi (celuje za każdym razem):-) Krzysiu mówi : "mama", "baba", "nie" i jego ulubione "brum brum";-)

reklama
U nas nadal dwie dolne jedynki,ale pochwale sie Wam co potrafi Oliwka.Od paru dni bardzo ladnie chodzi trzymana za jedna raczke,na poczatku troche kiepsko bylo z rownowaga,ale z dnia na dzien jest corazlepiej i zaczyna sie puszczac jak stoi w pionie i potrafi juz postac tak dluzej a pozniej oczywiscieklap na pupe:))):-)

Do góry