reklama
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
No gratulacje ząbalka Mariczko
no i reszcie ferajny kolejnych ząbalków
Alunia to prawdziwa zdolniacha nonono tylko podziwiać
a u nas chodzenie juz za jedną rączke bo druga jest bardzo zajęta i nie ma czasu trzymać mamusi, raczkuje trójkończyniaście co wygląda fest śmisznie. ząbków nadal brak ale dolne dziąsełko mocno opuchnięte
no i reszcie ferajny kolejnych ząbalków
Alunia to prawdziwa zdolniacha nonono tylko podziwiać
a u nas chodzenie juz za jedną rączke bo druga jest bardzo zajęta i nie ma czasu trzymać mamusi, raczkuje trójkończyniaście co wygląda fest śmisznie. ząbków nadal brak ale dolne dziąsełko mocno opuchnięte
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
dziekuję Wam wszystkim w imieniu Ali
Aha dziś ćwiczyłyśmu picie przez rureczke - łatwizna od strzału zajarzyła o co chodzi - polecam wygodne jak nie ma smoczka
A powiem Wam starszany rozbójnik mi rośnie - wlezie w każdą dziurkę - nauczyła się który guzik trzeba wcisąć żeby wysunęła się kaseta z magnetowidu - potem ją popycha i włączają sie Teletubisie - wiecie jaka jest radość!?
Aha dziś ćwiczyłyśmu picie przez rureczke - łatwizna od strzału zajarzyła o co chodzi - polecam wygodne jak nie ma smoczka
A powiem Wam starszany rozbójnik mi rośnie - wlezie w każdą dziurkę - nauczyła się który guzik trzeba wcisąć żeby wysunęła się kaseta z magnetowidu - potem ją popycha i włączają sie Teletubisie - wiecie jaka jest radość!?
Mariczka zaczyna sie puszczac jak stoi na co raz dłuzej :-) najlepiej jej sie to udaje jak sie zaaferuje zabawa i sie zapomni i pusci
Umie pokazywac oko i nosek, robi pieknie papa (ale to juz od dawna) i od niedawna bije brawo - to jeszcze dosc kiepsko wychodzi ale robi!!! ;-)
Umie pokazywac oko i nosek, robi pieknie papa (ale to juz od dawna) i od niedawna bije brawo - to jeszcze dosc kiepsko wychodzi ale robi!!! ;-)
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
he he Ala też czasem nie trafia sobie w rączki...
Moniqa
i moje dwie połówki :)
U Nas praktycznie calymi dniami leci MiniMini ... a Dawidka i tak interesuja tylko piosenki Bebe Lili i Króliczka Titou oraz bajka Pingwinek Pingu - mowi jego jezykiem;-) ... a i jeszcze uwielbia reklame Kuchnia TV ... od czasu do czasu spojrzy na ekran jak szczeka pies i tyle ;-)... wiecej to ja te bajki ogladam
A mojemu Krzysiowi wyszły w ciągu 4 dni cztery górne zęby (razem ma już 6 jak Stasiu - w końcu go dogonił), poza tym obydwoje raczkują ,wstają podtrzymując się czegoś, biją brawo a szczególnie dobrze wychodzi to Stasiowi (celuje za każdym razem):-) Krzysiu mówi : "mama", "baba", "nie" i jego ulubione "brum brum";-)
reklama
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
U nas nadal dwie dolne jedynki,ale pochwale sie Wam co potrafi Oliwka.Od paru dni bardzo ladnie chodzi trzymana za jedna raczke,na poczatku troche kiepsko bylo z rownowaga,ale z dnia na dzien jest corazlepiej i zaczyna sie puszczac jak stoi w pionie i potrafi juz postac tak dluzej a pozniej oczywiscieklap na pupe)):-)
Podziel się: