reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Inesku zobaczysz jak sie ucieszysz jak Cie przygryzie tym zabkiem ;-)
Hmmmm...czy ja sie ucieszyłam jak Amelka ugryzła mnie swoimi dwoma dorodnymi dolnymi ząbkami w cyca w czasie karmienia ???? ....TAAAK ...a jak mi się śmiać chciało z jej miny
A tak poza tym to Amelusia na dobre klęczy w łóżeczku trzymając się poręczy...teraz czekamy aż powtórzy wyczyn ze staniem w łóżeczku...
Mariczko gratuluję brylancika!!
co do marudzenia w czasie ząbkowania, to polecam nurofen dla dzieci w syropie. Olek marudził i budził się w nocy. Jak mu podałam nurofen to przespał całą noc. Może 3 dni go brał i później już nie potrzebował.
Bo żadne żele i gryzaki nie pomagały.
Buziaki dla wszystkich marudnych bąbelków
co do marudzenia w czasie ząbkowania, to polecam nurofen dla dzieci w syropie. Olek marudził i budził się w nocy. Jak mu podałam nurofen to przespał całą noc. Może 3 dni go brał i później już nie potrzebował.
Bo żadne żele i gryzaki nie pomagały.
Buziaki dla wszystkich marudnych bąbelków
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mariczko gratulacja pierwszek perełki
Muszę się Wam pochwalić :
Ala coraz częściej w pozycji stającej puszcza się rączkami i idzie - rekord ma 12 kroczków
nauczyła się też upadać na rączki do przodu i na pupę do tyłu
Muszę się Wam pochwalić :
Ala coraz częściej w pozycji stającej puszcza się rączkami i idzie - rekord ma 12 kroczków
nauczyła się też upadać na rączki do przodu i na pupę do tyłu
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Agnieszka jestesm w szoku ... no brawo .. Gratulacje dla Aluni :-)
Ja podaje na ząbkowanie ibufen ... tez swietnie działa
A tak w ogole czy ktos moze mi powiedziec jak po kolei rosna ząbki?? bo u Dawidka najpierw wyszlu dwie dolne jedynki, pozniej gorna dwojeczka ... teraz wyszla druga gorna dwojka i jedna jedynka gorna ... czy jest to jakos okreslone ??
Acha i jeszcze Dawid zaczyna probowac puszczac sie podczas stania ... "jak sie zapomni" puszcza sie i stoi sam przez jakies 5 sekund ... moze to malo ale ja jestem mucios dumna z syneczka
A tak w ogole czy ktos moze mi powiedziec jak po kolei rosna ząbki?? bo u Dawidka najpierw wyszlu dwie dolne jedynki, pozniej gorna dwojeczka ... teraz wyszla druga gorna dwojka i jedna jedynka gorna ... czy jest to jakos okreslone ??
Acha i jeszcze Dawid zaczyna probowac puszczac sie podczas stania ... "jak sie zapomni" puszcza sie i stoi sam przez jakies 5 sekund ... moze to malo ale ja jestem mucios dumna z syneczka
reklama
kajenka
Fanka BB :)
Agnieszka18 gratulacje dla Ali!!:-)
Ines wreszcie sie doczekalas! :-)
Moze sie przyda:
Czarodziej.pl - schemat wyrzynania si� z�b�w
Ines wreszcie sie doczekalas! :-)
Moze sie przyda:
Czarodziej.pl - schemat wyrzynania si� z�b�w
Podziel się: