reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

A u nas dzis wyszły dwie górne jedynki (czyli ząbków mamy 4), a od wczoraj Kubuś leżąc na brzuszku czołga się, bo nie wiem czy można nazwać to pełzaniem, bo odpycha się stopami...

reklama
MARICZCE WYSZEDŁ PIERWSZY ZABEK!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehe, nie sadzilam ze az tak sie uciesze ;-) :tak::-D

Już gratulowałam na ogólnym ale co tam...
MARICZKO GRATULUJĘ JESZCZE RAZ
PIERWSZEGO ZĄBKA :-):-):-)

Inesku zobaczysz jak sie ucieszysz jak Cie przygryzie tym zabkiem ;-)

Mariczko jeszcze raz gratulacje :-)

Inesku zobaczysz jak sie ucieszysz jak Cie przygryzie tym zabkiem ;-)

Hmmmm...czy ja sie ucieszyłam jak Amelka ugryzła mnie swoimi dwoma dorodnymi dolnymi ząbkami w cyca w czasie karmienia ???? :rofl2:....TAAAK :crazy:...a jak mi się śmiać chciało z jej miny :-D:-D:-D

A tak poza tym to Amelusia na dobre klęczy w łóżeczku trzymając się poręczy...teraz czekamy aż powtórzy wyczyn ze staniem w łóżeczku...

No Mariczka nie bedzie miala przyjemnosci pokasania mnie bo juz jej nie karmie piersia... Ale wiecie, chyba cierpi przez tego zabka płacze mi ciagle i zasnac teraz nie moze... maly marudziak z niej dzisiaj :eek::-(

Mariczko gratuluję brylancika!! :-D

co do marudzenia w czasie ząbkowania, to polecam nurofen dla dzieci w syropie. Olek marudził i budził się w nocy. Jak mu podałam nurofen to przespał całą noc. Może 3 dni go brał i później już nie potrzebował.
Bo żadne żele i gryzaki nie pomagały.

Buziaki dla wszystkich marudnych bąbelków :rofl2:

Mariczko gratulacja pierwszek perełki

Muszę się Wam pochwalić :

Ala coraz częściej w pozycji stającej puszcza się rączkami i idzie - rekord ma 12 kroczków

nauczyła się też upadać na rączki do przodu i na pupę do tyłu

Agnieszka :szok: jestesm w szoku ... no brawo .. Gratulacje dla Aluni :-)

Ja podaje na ząbkowanie ibufen ... tez swietnie działa :tak:
A tak w ogole czy ktos moze mi powiedziec jak po kolei rosna ząbki?? bo u Dawidka najpierw wyszlu dwie dolne jedynki, pozniej gorna dwojeczka ... teraz wyszla druga gorna dwojka i jedna jedynka gorna ... czy jest to jakos okreslone ?? :eek:

Acha i jeszcze Dawid zaczyna probowac puszczac sie podczas stania ... "jak sie zapomni" puszcza sie i stoi sam przez jakies 5 sekund ... moze to malo ale ja jestem mucios dumna z syneczka :tak:

reklama
Do góry