Loja - kochana,wiem,ze wiem,ze nie latwio sie przyjmuje slowa nie martw sie,wszystko bedzie dobrze,ja tez mam alergie na lekarzy;w zwiazkuz tym olalam na razie okuliste... jezeli czujesz,ze neurolog nei ejst w tej chwili potrzebny ,poczekaj kilka miesiecy i sei dopiewro zapisz,jak ochloniesz.Hania byla badana przez neurolog w ten spospob,z elekarka po wziecu obszernego wywiadu ode mnie,obserwowala ja,podrzucala,stawiala na rekach,Hania wisial glowa w dol<strasznies ie cieszyla przy tym
>,sprawdzala odruchy.EEG miala 2 razy i za kazdym razem spala na tym.
Hania mowi malo po polsku.Okresla wiele zwierzat ich sposobem mowienie typu miau,hau czy mu...ale nie mowi pies,kot itop;mowi mama,mamo,mami,tata/o/i,Ziazia,Niania;mniam - mniam,bam,ała -- jak sie uderzy,ble - kupka,sii - siusiu;MiMi - MalaMi;top - hop;pap-pap= kap-kap;papa =zaba;tutu - a kuku;ta - -tak;nie - nie;lala - na lalke,albo jak spiewa; Mo -okresla tak postaci z Bajki o Wallym <byla tam taka postac o imieni MO>Generalnie nie chche powtarzac.Od kilku dni mowi pupa - pupa;daj;mam.
Daje jej czas jeszcze,aczkolwiek tez czasem sie zastanawiam czemu ona nie probuje/nie chce powtarzac.
HAhahahahahh rudykotku,to zes dowalila do pieca