reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Sprawa 1 -- Loja...no widzisz jak uspokoiła cie wizyta u neurologa? Suuuuper :-):-):-)
Sprawa 2 -- brawo nasze kochane dwulatki
Sprawa 3 -- Amelka od jakiegoś czasu określa kolory....zazwyczaj wszystko jest ziejone albo luziowe ...i tak np. wczoraj chciałam żeby mi pokazła ząbki, pokazałam jej swoje i pytam czy ładne a ona że "Tak, ziejone"
Sprawa 2 -- brawo nasze kochane dwulatki
Sprawa 3 -- Amelka od jakiegoś czasu określa kolory....zazwyczaj wszystko jest ziejone albo luziowe ...i tak np. wczoraj chciałam żeby mi pokazła ząbki, pokazałam jej swoje i pytam czy ładne a ona że "Tak, ziejone"
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Monika - zdaje sie ze za duzo zieleniny zjadasz
Czarodziejka
Fanka BB :)
jA dawno nie pisalam ale z wyrazow ktore pamietam to
Maciej potrafi powiedziec:
Asia
Arek
Ryś
Lenka
Iza
Bodzio (to Bogdan)
Lusia t(o Lucyna)
Heniek (to z bajki)
Zik Zak tez z bajki
Czesc
halo
Choc
dziadzio
babcia
Buba to (nasz pies)
Koń
Kura
Nie ma
nie wiem
Kotek
Brum Brum to samochod
Tu Tut to tramwaj
Parka to koparka
Dzwig
Oko
Brwi
Nos
JAK GO COS ZABOLI TO MOWI AŁA
pupa
Ijoijo to straz pozarna
koko to ciastko
kaha to kasza
mniam mniam to jak chce jeśc
man to mandarynka
bakan to banan
sisi to siku
AA to kupka
No no no jak karci kogos
Lala (to dziewczynka)
No nie pamietam wiecej na te chwile.....
aaaaa i najwazniejsze mowi KOCHAM:-)
Maciej potrafi powiedziec:
Asia
Arek
Ryś
Lenka
Iza
Bodzio (to Bogdan)
Lusia t(o Lucyna)
Heniek (to z bajki)
Zik Zak tez z bajki
Czesc
halo
Choc
dziadzio
babcia
Buba to (nasz pies)
Koń
Kura
Nie ma
nie wiem
Kotek
Brum Brum to samochod
Tu Tut to tramwaj
Parka to koparka
Dzwig
Oko
Brwi
Nos
JAK GO COS ZABOLI TO MOWI AŁA
pupa
Ijoijo to straz pozarna
koko to ciastko
kaha to kasza
mniam mniam to jak chce jeśc
man to mandarynka
bakan to banan
sisi to siku
AA to kupka
No no no jak karci kogos
Lala (to dziewczynka)
No nie pamietam wiecej na te chwile.....
aaaaa i najwazniejsze mowi KOCHAM:-)
Ostatnia edycja:
ewa28z
Czarodziejko brawo dla Maciusia :-):-):-)a propo lali to kuba tak wola na Ize
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Brawo dla Naszych gadulek :-) .. kurcze ale fajnie by bylo sie spotkac tak wszystkie i Nasze maluszki .. ale by bylo glosno :-);-):-)
A Dawidek spiewa "Anaaaana" co znaczy" Anarchia" ;-) .. nie wiem czy ogladałyscie serial "39 i pół" i tam własnie byla ta "piesn" ;-) ... Dawidkowi bardzo przypasila ... zreszta jak uda mi sie nagrac Go to zobaczycie jaki z mojego syna panczur
A Dawidek spiewa "Anaaaana" co znaczy" Anarchia" ;-) .. nie wiem czy ogladałyscie serial "39 i pół" i tam własnie byla ta "piesn" ;-) ... Dawidkowi bardzo przypasila ... zreszta jak uda mi sie nagrac Go to zobaczycie jaki z mojego syna panczur
ika07
padziernikowa mama 06
niedaleko pada jabłko......
Mada80
Geniusze nam tu rosna
A zapomniałam wam napisac,ze jakis miesiac temu spadł snieg wiec przyniosłam rowerek z balkonu do domu zeby nie zardzewiał.A Julia wsiadła na niego i zaczeła jezdzicI jezdzi po domu jak szalonaTylko zakrecac ja musiałam uczyc ale juz opanowała zakrecanie całkiem niezle
A zapomniałam wam napisac,ze jakis miesiac temu spadł snieg wiec przyniosłam rowerek z balkonu do domu zeby nie zardzewiał.A Julia wsiadła na niego i zaczeła jezdzicI jezdzi po domu jak szalonaTylko zakrecac ja musiałam uczyc ale juz opanowała zakrecanie całkiem niezle
reklama
Podziel się: