reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

reklama
Julia od swiat sie tak rozgadała ze mowi zdaniami i wszystko umie nazwac(czynnosci ktore wykonuje,rzeczy)a tatus ja nauczył spiewac kolede.Spiewa Lulajze Jezuniu,lulajze lulaj...i to na odpowiednia nute.A agentka jest taka,ze jak ja prosze zeby zaspiewała to zaczyna "Lula....gdzie jestes" i to spiewa to zdanie na nute koledy.Musiałybyscie to usłyszec,wszyscy sie z tego smieja.Nie da sie tego tak opisac słowami:tak:.:-D

Gratulacje dla wszystkich :-)

To ja też pochwale Kubulka... ma już komplet zębów... i mówi wierszyk... tzn ja zaczynam zdanie a on kończy...

GRatulacje dla Julki i Kubusia.
Stasiu jeszcze wierszykow nie mowi, ale notujemy postepy.
Tzn. jak jadl bagietke to po zkonczeniu powiedzial - dzieki chlebek. I czesto mowi dzieki - jak dostanie pic, jesc, czy cokolwiek. I nowe slowo u nas to - kolega. chociaz w sumie zadnego nie ma. ale tak mowi wyraznie np ostatnio na dziadka...

Ogromne gratulacje dla Julci, Kubusia i Ninki:tak::tak::tak:.

Kuba też zaczyna mówić coraz więcej słówek,ale nadal je przekręca np. "pipa" - piłka...na razie czekam;-)

reklama
Gratulacje dla malych Smykow :tak::tak::tak:Iwonko ja tez czekam Kuba zaczyna powtazac ale widze ze jest leniuchem powtaza kiedy jemu sie chce :tak:jak klaszcze to wola bawo no i wola wwwaael to znaczy www kropka pl ,duzo slow powtaza ale jak cos tlumaczy to poswojemu

Do góry