reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

reklama
Gratuluję naszym gadułkom :-)
U nas ostatnio słownik powiększył się o słowa krem i ława :-D
A tak Marika układa puzzle (przepraszam za kiepską jakość filmu ale było troszkę ciemno)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0vI2GPSxokE]YouTube - Puzzle[/ame]

Inesku jestem pod wielkim wrazeniem :tak: .. Mariczce GRATULUJE !!! ... a jakie zaangazowanie i dokładnie widac ze Marika myśli nad tym co robi, a nie trafia ... pieknie :tak::-)

Nasza poranna wymiana zdań

D;Doby
M:Dzien dobry Dawidka - matka kichła
D:na zdowe
M:Dziękuje
D:pohe - odpowiedzial poważny syn
:-)

Ines- ale pieknie Mariczka uklada te puzzle!!!
Główka pracuje:-D:-D:-D
MoniQo- to mysi byc przeslodkie jak taki maluch tak odpowiada ;)
GRATULACJE DLA DZIECIACZKOW

Gratuluje również!

Dawidek... no no wychowany chłopak :-)
A Mariczka.... mama ty chyba musisz już kupić 1000 kawałków bo tygrysek opanowany :-D;-) super

Gratulacje dla gadułek:-):-):-)
Mati dalej tak samo - czyli prawie wcale:-( (oprócz tych kilku słów które nawija już od dawna) nie mogę się już doczekać kiedy zacznie nawijać, w środę idę do neurologopedy zaś się będzie czepiać:baffled:

Eh ale fajne te nasze maluszki :-) A Dawidek jaki dobrze wychowany ;-) Słodziak!

No i zeby nie było że Marika umie tylko tygryska ułożyć ;-) Ma całą książeczkę z 5 zwierzątkami... tu jeszcze filmiki z lwem i małpką :-) Ostatnio puzzle to ulubione zajęcie mojego dziecka :tak:
A tu to i tak jej dość kiepsko idzie bo oglądała równocześnie Elmo w TV :-D
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_WP918gqlVQ]YouTube - P1010714[/ame]
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xzRMJcunD3Q]YouTube - P1010713[/ame]

Ines...jestem pod wrażeniem, naprawde :-):tak::-)...ja się zastanawiałam nad puzlami dla Amelki ale stwierdziłam że jeszcze za wcześnie :sorry:...no a Mariczka proszę :happy:

Monia...poważna wymiana zdań między poważnymi ludźmi :-D:-D:-D

Ewa Loja...nawet się nie spostrzeżecie kiedy wasze chłopaki będą nawijać aż miło :tak::tak::tak:

Amelka ma do kąpieli takie zwierzątka i umie już prakatycznie wszystkie nazwać: rybki to bibki, żabka to babka zielona, hipopotam - potam, pingwinek - piwek, foczka - totka, ale najlepszy jest konik morski, bo wg Amelii to tonik muśki...zawsze się śmieję jak to słysze :-D:-D:-D

reklama
Ines jestem pod wrażeniem - Mariczka to bardzo zdolna dziewczynka:tak:

MOniqa bardzo fajna rozmowa:tak:

Monika super,ze Amelka tak ładnie mówi:tak:

Do góry