reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Dumna jestem z naszych maluchów :happy::happy::happy:

Przedwczoraj moje dziecko siedziało na schodkach i bawiło się tel komórkowym...pytam więc Amelki co robi...a ona na to "pisie eśa" :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

reklama
:-D:-D:-D

Codziennie nas czyms te nasze dzieciaczki zaskakuja:tak:.
A odkad zaczely mowic, takich zabawnych i smiesznych historyjek bedzie coraz wiecej:tak::-):-D

To Hania na pytania czy mnie kocha odpowiada ,,tak" wiesza sie na szyi i caluje,czasem sciska ,pokazujac w ten sposob,ze mocno kocha.I zawsze wymienia,ze kocha tate i Ziazie:-D.
A jak w ksiazeczce jest cos co Hania lubi=kocha,to kladzie buzke na obrazku albo glaszcze rysunek.
Stasiu na pytanie o kochanie tez mocno sciska i nadstawia sie do calowania badz tez sam caluje... A w ksiazeczce jak cos znajdzie rownie kochanego to zazwyczaj caluje :)
wczoraj chcialam pomoc Nince w ukladaniu puzzli, a ona na to: "mamo, ty nie pomagaj, bo Nina sie na tym zna. a ty sie na tym znasz jak kura na pieprzu!!??!!" :confused::dry::baffled:

hahaha Gufi, ależ się uśmiałam :-D:-D:-D:-D Super Ninko!
Brawa dla wszystkich dzieciaczków.
Ja dziś z Gosią byłam w aptece, bo skończyło mi się jej mleko. Przed nami stała pani i mówi do farmaceutki: - poproszę gazy jałowe i fiolet.
Gosia podbiega do lady i mówi: a ja chcę żółty :rofl2::-D:-D:-D, farmaceutka prawie okulary ze śmiechu upuściła.
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DSuper dziewczyny :)

Paula u babci upodobala sobie jedego kwiatka stojacego na kwietniku i co jakis czas podbiegala do niego i obrywala listki. Zadne prosby nie skutkowaly. Babcia nawet pogrozila, ze nastepnym razem da jej klapa (juz to widze;-)). No i dzis Paula tak szarpnela za liscie, ze caly kwiatek spadl na ziemie.
Babcia zdenerwowana:
- Ty lobuzie! Wiesz, co teraz babcia zrobi?
Paula:
- Tak. Popsionta.

.
Babcia zdenerwowana:
- Ty lobuzie! Wiesz, co teraz babcia zrobi?
Paula:
- Tak. Popsionta.

:-):-):-D:-):-)
Dobrze powiedziane
:-):-)

A u Nas nadal rozszyfrowywanie

Wczoraj jechalismy samochodem a na poboczu stal ktos i naprawiał koło i mój maż "ooo, zepsół się" ... na co Dawidek "taa ooo psiapsie";-)
nigdy w zyciu nie powiedzialabym ze psiapsie to znaczy zespół się :sorry2:

reklama
Moj syn po malu tez rozwija skrzydla
slyszysz -sisisz
cicho -sicho
jeden-jejen
dwa- tfa
trzy -tsi
Nie moge sie doczekac kiedy zacznie juz mowic po naszemu:-Dale z drugiej strony to szkoda tej mowy co teraz mowi ,bo male dzieci sa takie rozczulajace jak po swojemu cos tlumacza ,:tak::-)

Do góry