reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Stasiu na pytanie o kochanie tez mocno sciska i nadstawia sie do calowania badz tez sam caluje... A w ksiazeczce jak cos znajdzie rownie kochanego to zazwyczaj calujeTo Hania na pytania czy mnie kocha odpowiada ,,tak" wiesza sie na szyi i caluje,czasem sciska ,pokazujac w ten sposob,ze mocno kocha.I zawsze wymienia,ze kocha tate i Ziazie.
A jak w ksiazeczce jest cos co Hania lubi=kocha,to kladzie buzke na obrazku albo glaszcze rysunek.
wczoraj chcialam pomoc Nince w ukladaniu puzzli, a ona na to: "mamo, ty nie pomagaj, bo Nina sie na tym zna. a ty sie na tym znasz jak kura na pieprzu!!??!!"
:-):-):-):-)Super dziewczynyhahaha Gufi, ależ się uśmiałam Super Ninko!
Brawa dla wszystkich dzieciaczków.
Ja dziś z Gosią byłam w aptece, bo skończyło mi się jej mleko. Przed nami stała pani i mówi do farmaceutki: - poproszę gazy jałowe i fiolet.
Gosia podbiega do lady i mówi: a ja chcę żółty , farmaceutka prawie okulary ze śmiechu upuściła.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
od małego się uczy ;-)Przedwczoraj moje dziecko siedziało na schodkach i bawiło się tel komórkowym...pytam więc Amelki co robi...a ona na to "pisie eśa"
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Znalazlam u Stasia 2 piateczki. Jeszcze tylko jedna ktora juz prawie widac i bedziemy miec komplet |
kajenka
Fanka BB :)
Paula u babci upodobala sobie jedego kwiatka stojacego na kwietniku i co jakis czas podbiegala do niego i obrywala listki. Zadne prosby nie skutkowaly. Babcia nawet pogrozila, ze nastepnym razem da jej klapa (juz to widze;-)). No i dzis Paula tak szarpnela za liscie, ze caly kwiatek spadl na ziemie.
Babcia zdenerwowana:
- Ty lobuzie! Wiesz, co teraz babcia zrobi?
Paula:
- Tak. Popsionta.
Babcia zdenerwowana:
Paula:
- Tak. Popsionta.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Babcia zdenerwowana:
Paula:
- Tak. Popsionta.
Kasia gratuluję Stasiowi kompletu zabków
Moniqa
i moje dwie połówki :)
.
Babcia zdenerwowana:
Paula:
- Tak. Popsionta.
:-):-):-):-)
Dobrze powiedziane
:-):-)
A u Nas nadal rozszyfrowywanie
Wczoraj jechalismy samochodem a na poboczu stal ktos i naprawiał koło i mój maż "ooo, zepsół się" ... na co Dawidek "taa ooo psiapsie";-)
nigdy w zyciu nie powiedzialabym ze psiapsie to znaczy zespół się
reklama
ewa28z
Fanka BB :)
Moj syn po malu tez rozwija skrzydla
slyszysz -sisisz
cicho -sicho
jeden-jejen
dwa- tfa
trzy -tsi
Nie moge sie doczekac kiedy zacznie juz mowic po naszemuale z drugiej strony to szkoda tej mowy co teraz mowi ,bo male dzieci sa takie rozczulajace jak po swojemu cos tlumacza ,:-)
slyszysz -sisisz
cicho -sicho
jeden-jejen
dwa- tfa
trzy -tsi
Nie moge sie doczekac kiedy zacznie juz mowic po naszemuale z drugiej strony to szkoda tej mowy co teraz mowi ,bo male dzieci sa takie rozczulajace jak po swojemu cos tlumacza ,:-)
Podziel się: