reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Elis w jadalni :-);-)

Katka no to brawo dla córci :tak::-)

Iwonko wierze ... u mnie na pytanie czy kocha Dawidek mamusie albo tatusia to kreci głowa tak:tak: albo tak:no: ... moze kiedys doczeam sie słów :-)

A tak poza tym to codziennie rano budze Dawidka w tygodniu ... smyram go wtedy delikatnie i mówie dzien dobry ... halo halo, wstajemy ... mój syn mnie dzisiaj tez tak obudzil, ale nie byl tak delikatny jak ja :sorry2: ... bylo "ao,ao, prohe(w jego slownictwie prohe to dzien dobry, dziekuje, na zdrowie , masz i prosze ;-)) awa mama" i łup w reke;-) czy gdzie tam trafil :dry:

reklama
To Hania na pytania czy mnie kocha odpowiada ,,tak" wiesza sie na szyi i caluje,czasem sciska ,pokazujac w ten sposob,ze mocno kocha.I zawsze wymienia,ze kocha tate i Ziazie:-D.
A jak w ksiazeczce jest cos co Hania lubi=kocha,to kladzie buzke na obrazku albo glaszcze rysunek.

Paula mowi, ze kocha (kiedys pisalam, ze powiedziala kocham mame), ale kocha rowniez misia, balonik, samochodzik itd.... Czyli tak jak u Hani Katki lubie= kocham:tak:

Nauczyla sie, ze jak cos chce, to daje buzi i...podaje reke i mowi czesc:nerd:

A propos bąkow- jak jakiegos pusci to mowi po prostu bąk, a kiedy pytam, co sie mowi, to odpowiada pasiam (przepraszam):tak: Ale raz po moim pytaniu zastanowila sie i powiedziala...posię (prosze):dry::-D

Katka brawo dla Hani:tak:

Moniqa no wiesz Dawidek wychodzi z założenia,że terapia wstrząsowa na wybudzenie najlepsza;-):-D

Kajenka :-D:-D:-D bąki są super;-):happy:

wczoraj chcialam pomoc Nince w ukladaniu puzzli, a ona na to: "mamo, ty nie pomagaj, bo Nina sie na tym zna. a ty sie na tym znasz jak kura na pieprzu!!??!!" :confused::dry::baffled:

hahaha Gufi, ależ się uśmiałam :-D:-D:-D:-D Super Ninko!
Brawa dla wszystkich dzieciaczków.
Ja dziś z Gosią byłam w aptece, bo skończyło mi się jej mleko. Przed nami stała pani i mówi do farmaceutki: - poproszę gazy jałowe i fiolet.
Gosia podbiega do lady i mówi: a ja chcę żółty :rofl2::-D:-D:-D, farmaceutka prawie okulary ze śmiechu upuściła.

reklama
Do góry