reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Mada chyba nasze cory sa na podobnym etapie rozwoju fizycznego. Az strach sobie wyobrazic, co by razem wyczynialy:nerd:

Paula powtarza po nas wszystko i mamy jeden- z pozoru bezpieczny- wyraz, ktorego nie mozemy przy niej uzywac. Paula nie wymawia niektorych liter- niektore pomija a niektore zamienia innymi. I tak zamiast f wymawia h (np. Fifi to hihi) A ten wyraz to fuj...:rofl2:;-)

reklama
Dziewczynki pochwalę się wam,ze mój Kuba nauczył się następnego zdania ..zajrzał do pokoju Natalki i powiedział:"gogo ba?" co oznacza "nikogo nie ma?" :tak::-)...no i ostatnio bawiąc się tym laptopem zaczął śpiewać "nanana" w rytm melodyjki, która leci:happy:

Kajenko :-)

Iwonko gratuluje Kubusiowi !!!:-)

Dawidek dzisiaj wnocy przemówił ... "mama, mama pampa kuka... pampa ne ma... mama" co w tlumaczeniu znaczy mamo mamo mam kupe w pampersie ... ale pampersa nie ma ... mamo :baffled: ... nie wiedzialam w nocy czy mam sie śmiac czy plakac :sorry2:;-)

Dawidek dzisiaj wnocy przemówił ... "mama, mama pampa kuka... pampa ne ma... mama" co w tlumaczeniu znaczy mamo mamo mam kupe w pampersie ... ale pampersa nie ma ... mamo :baffled: ... nie wiedzialam w nocy czy mam sie śmiac czy plakac :sorry2:;-)

:-D:-D:-D:-D:-D super.

Co do mojego Kuby to tym,że mówi kocham to już się chwaliłam,ale wcześniej to było w odpowiedzi na moje kocham,a teraz to chodzi za mną i ciągle to powtarza,a mnie tak ciepło wtedy na serduchu:tak::-)

:-D:-D:-D:-D:-D super.

Co do mojego Kuby to tym,że mówi kocham to już się chwaliłam,ale wcześniej to było w odpowiedzi na moje kocham,a teraz to chodzi za mną i ciągle to powtarza,a mnie tak ciepło wtedy na serduchu:tak::-)

Iwonko- to musi byc naprawdę urocze.
ja jak pytam maciusia czy mnie kocha to on lapie mnie za szyje i mowi TAK:tak::tak::tak:

reklama
Do góry