reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

No brawo Ninka!!!:tak:

Ja też się pochwalę..mój Kuba zaczął mowić mama( od wczoraj):tak::-) .... tylko,że jest taki uparty..jak sie go poprosi powiedz mama to on mówi "baba" , a "mama" tylko wtedy kiedy sam chce:dry:...no ale i tak od wczoraj usłyszałam to słowo od niego więcej razy niż w ciągu ostatnich dwóch lat;-):-p

reklama
Przedwczoraj podczas obiadu Paula nagle odwrocila sie do mnie i z usmiechem powiedziala kocham mame.:happy2:
Tak sie wzruszylam, ze nie moglam dokonczyc obiadu...

Kajenko wierze ze to wzruszająca bardzo chwila :tak::happy:

Rudykotku gratulacje i dla Ciebie i dla syncia :tak:

Iwonko detektywie :-)

A ja mialam problem ze slowem "tate" ... myslalam ze mówi cos o tacie ... a on chcial herbate ;-)

reklama
Ja też się pochwalę..mój Kuba zaczął mowić mama( od wczoraj):tak::-)

Iwonko :happy2::happy2::happy2: Mam nadzieję że Kubuś dalej nawija o mamie ;-)

Przedwczoraj i z usmiechem powiedziala kocham mame.:happy2:

Mmmmm....cudnie :-):-):-)

Mój mis wreszcie powiedział słowo MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rudykotku....i ty się doczekałaś :-)

A ja mialam problem ze slowem "tate" ... myslalam ze mówi cos o tacie ... a on chcial herbate ;-)

No baaaa....ja od razu wiedziałam :-p;-):-D

Amelka od jakiegoś czasu co rano robi mi kawkę ;-)I dziś rano pyta mnie " Kawe? Mekiem? Cukem? Dodą? "...co znaczyło czy chce kawe z mlekiem cukrem i wodą :sorry2:

Do góry