reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

reklama
ach dawno tu nic pisałam. :tak: Gratulacje dla wszystkich maluszków:tak::tak::tak:
Ostatnio wiczorem czytałyśmy bajeczkę: Kamyczek na nocniczku. Skończyłam czytanie a Gosia mówi: -Kamyczek ma jeden nocniczek, a Gosia ma dwa nocniczki. :szok::szok::tak::-D:-D:-D
ja zachwycona mówię: brawo córeczko, a Gosiulek zachęcony mówi:
-Gosia ma dwóch dziadziusiów: Leonka i Lucka i Gosia ma dwie babcie: Tesię i Alunię :tak::tak::tak:.

Mati niestety jeszcze nie mówi:no: tylko tych parę podstawowych wyrazów o których już pisałam. Łukasz już gadał w tym wieku całymi zdaniami , Mati niestety nie chce pójśc w ślady braciszka

Dziewczyny nie wiem czy o tym może nie rozmawiałyście ostatnio ale tak czy siak zapytam. Co ze smoczkiem?
Olek jakby mógł to by go miętolił cały dzień, a jak byłam z nim u dentysty to babka powiedziała, że ma wysunięte ząbki do przodu. I teraz nie wiem czy to dziedziczne (bo tatuś też takie miał :dry:) czy to przez ten smoczek....

Jak wasze dzieciaczki? Chodzą z nim też wszędzie? Olo maruda, wieczorem to już nic inngo nie słychać tylko jęczenie, niezadowolonego dwulatka :errr::growl::oo2:

reklama
Milkshake ja mam taki problem....i szczerze nie umiem Kubie zabrać smoka tak definitywnie - też najchętniej nie wyjmowałby go z buźki:no:. W ciągu dnia zabieram, ale na noc musi być...zresztą ma takie dni ( np. wczoraj) kiedy nie wiadomo czemu jest marudny, denerwuje się ciągle i genaralnie jest do niczego i nawet w ciągu dnia woła"dydy dydy" i tak non stop- to mu daję:zawstydzona/y:.

Do góry