reklama
Ja zrobilam jak mi się spoznialo 3 dni , i zrobilam i bladzoch byl. Ale do lekarza poszłam w 6 tyg , i jest na miejscu wszystko ( pierwszą ciążę w jajniku mialam, i bez jajnika jednego jestem) a za 29 mam wizytę moze juz serduszko bedzie a wgl starałam się dwa lataTrzymam kciuki żeby udało się prędzej niż później Wczesne ciąże to jednak wielka niewiadoma i robienie testów, bety czy wizyty u ginekologa w 4-5 tygodniu ciąży to nie zawsze dobre pomysły. Moim zdaniem lepiej postawić na luz i relax i cierpliwie poczekać na naturalne objawy tj brak miesiączki, zmiana samopoczucia no i oczywiście usłyszenie bicia serca w 7-8 tc
Spokojnie i zajdziesz . Ja się starałam 2 lata , w marcu mialam pozamaciczna w lipcu zabieg hsg a teraz 6tydzien . Cierpliwosci i zajdziesz ❤Może i jest bezsensu, ale myślę, że nie jestem jedyną osobą, która zrobiła to przed, bo zwyczajnie w świecie nie mogła się doczekać Test zrobiony, mleko rozlane, więc to czy było to z sensem czy bez już chyba nieistotne, zwłaszcza, że nie wzbudza to we mnie stresu na tym etapie starań, bo jest to dopiero drugi cykl, a jedynie ciekawość czy się udało czy jeszcze nie
Aga87lan
Fanka BB :)
Z jednej strony masz racje , ale z drugiej , może to ciekawość ? Może koleżanka jest przeziębiona i chciała coś łyknąć? Albo idzie na imprezę zakrapianą . Myśle że jest wiele argumentówMoim zdaniem robienie testu tak wczesnie jest bez sensu, po co ten stres Najlepiej poczekać aż miesiączka spóźni się chociaż te 3 dni i dopiero wtedy zrobić.
Ja swój pierwszy test zrobiłam 6 dni przed @ gdy ewidentnie czułam że się coś święci .. z drugiej strony czasem idzie popaść w paranoje ..
Aga87lan
Kochana tak jak pisałam wyżej , ja swój pierwszy zrobiłam 6 dni przed @ No może 5 ( dokładnie już
Nie pamietam ) to ten pierwszy w dzień miesiączki - to drugie zdjęcie. Jeśli chcesz mieć pewność zrób sobie jutro bete bądź cierpliwie poczekaj do miesiączki
Nie pamietam ) to ten pierwszy w dzień miesiączki - to drugie zdjęcie. Jeśli chcesz mieć pewność zrób sobie jutro bete bądź cierpliwie poczekaj do miesiączki
Załączniki
Piekne bladziochy ❤Kochana tak jak pisałam wyżej , ja swój pierwszy zrobiłam 6 dni przed @ No może 5 ( dokładnie już
PierwszaFasolka2020
No spoko rozumiem, ze każda z nas jest inna. Ja tylko napisałam jaki mam punkt widzenia. Wyobraź sobie potem ile jest stresu/ niepokoju podczas ciąży, porodu i macierzyństwa wiec poczekać 3 dni na termin miesiączki nie powinien być wyzwaniem może trochę ostro to brzmi ale tak po prostu sądzę, nie krytykując nikogoZ jednej strony masz racje , ale z drugiej , może to ciekawość ? Może koleżanka jest przeziębiona i chciała coś łyknąć? Albo idzie na imprezę zakrapianą . Myśle że jest wiele argumentów
Ja swój pierwszy test zrobiłam 6 dni przed @ gdy ewidentnie czułam że się coś święci .. z drugiej strony czasem idzie popaść w paranoje ..
przede wszystkim kierowała mną ludzka ciekawość Na razie do tematu podchodzimy spokojnie tak jak pisałam wcześniej, to jest dopiero drugi cykl starań, więc się nie stresujemy, nie ma nerwówSpokojnie i zajdziesz . Ja się starałam 2 lata , w marcu mialam pozamaciczna w lipcu zabieg hsg a teraz 6tydzien . Cierpliwosci i zajdziesz ❤
reklama
zrobiłam dzisiaj jeszcze dwa testy, jeden innej firmy, żeby mieć porównanie, pojawiły się blade kreski, więc jutro idę na betę żeby rozwiać wątpliwościKochana tak jak pisałam wyżej , ja swój pierwszy zrobiłam 6 dni przed @ No może 5 ( dokładnie już