reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test ciążowy jest pozytywny ?

reklama
A dlaczego by nie zapytać jak ktoś mial Syna I wie jak wygląda takie USG , dodam iż Pani która mnie badała uczyła się ponieważ była praktykantką.🙃
Myślę, że jeżeli pani praktykantka została dopuszczona do robienia samodzielnego USG to ma wystarczającą wiedzę, aby ocenić płeć dziecka w obrazie USG ( napewno ma tą wiedzę większą niż osoby na forum:) ).

Myślę, że jeżeli pani praktykantka została dopuszczona do robienia samodzielnego USG to ma wystarczającą wiedzę, aby ocenić płeć dziecka w obrazie USG ( napewno ma tą wiedzę większą niż osoby na forum:) ).
Owszem,ale już tutaj widziałam kilka tematów w tej sprawie , szczerze nie znam się na USG I chciałam się po prostu podpytać, bo być moze jest tutaj mamusia która ma synka i miała podobne USG 🙃

Owszem,ale już tutaj widziałam kilka tematów w tej sprawie , szczerze nie znam się na USG I chciałam się po prostu podpytać, bo być moze jest tutaj mamusia która ma synka i miała podobne USG 🙃
Następnym razem polecam lekarza poprosić, by pokazał, gdzie co jest. Spytać, gdzie widzi penis, gdzie jądra. :)

na usg każdy widzi co innego, jeśli nie jest lekarzem. Mogę napisać, że u mnie na chłopca wyglądało podobnie, a co jeśli u ciebie się okaże to co widać to pępowina i jednak córka?
Polegaj na opinii lekarza. Poprostu. To że ktoś tu napisze co widzi lub czy u niego było podobnie, nie wywróży płci u ciebie.

reklama
na usg każdy widzi co innego, jeśli nie jest lekarzem. Mogę napisać, że u mnie na chłopca wyglądało podobnie, a co jeśli u ciebie się okaże to co widać to pępowina i jednak córka?
Polegaj na opinii lekarza. Poprostu. To że ktoś tu napisze co widzi lub czy u niego było podobnie, nie wywróży płci u ciebie.
Tak, dziękuję za opinie. Mam córkę i zupełnie inaczej to wszystko wyglądało 🙈 stąd ta niepewnosc , na kolejnej wizycie podpytam lekarki. Pozdrawiam

Do góry