reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Klaudia dzieki za pocieszenie bo juz zaczelam sie martwic:-)a Twoje zdjecia sa sliczne:-)

skarbek, brzuszek jak najbardziej normalny i przesliczny, nie wiem, dlaczego wszystkim wydaje sie dziwny w ksztalcie, jestes drobniutka, a ksztalt brzusia wymarzony przezemnie niestety ja nie mam pileczki, tylko brzuchal zaczyna mi sie juz po samym biustem, a marzylam o takiej slicznej pileczce jak ty.

Fajniutkie zdjęcia ;)
Mam do Was pytanie... Jak myślicie może te 3D USG sie pomylić co do pluci? Wykazało mi ze będziemy mieć córeczkę i normalne USG tez wykazało ze córeczka. Każdy mówi ze będzie chłopiec... Boje sie trochę ze maja racje... Bo mam juz pełno ubranek kupionych dla dziewczynki i boje sie ze to co kupiłam mi sie nie przyda :(

dsc09999.jpg

Fajniutkie zdjęcia ;)
Mam do Was pytanie... Jak myślicie może te 3D USG sie pomylić co do pluci? Wykazało mi ze będziemy mieć córeczkę i normalne USG tez wykazało ze córeczka. Każdy mówi ze będzie chłopiec... Boje sie trochę ze maja racje... Bo mam juz pełno ubranek kupionych dla dziewczynki i boje sie ze to co kupiłam mi sie nie przyda :(

dsc09999.jpg

zdarzaja sie przypadki...ze rodzice wiedza ze bedzie chlopiec albo dziewczynka a przy porodzie okazuje sie co innego:tak::tak::tak:ale wydaje mi sie ze jezeli od poczatku normalne usg i 3usg wskazuje na dziewczynke..to niemasz sie czego obawiac:-)moj gin ten mi potwierdzil 2 razy z rzedu ze bedzie chlopiec i nawet to zaznaczyl w karcie swojej..tak wiec...nie szykuje sie u mnie na niespodzianki:tak:

Fajniutkie zdjęcia ;)

dsc09999.jpg

ja bylam na usg i za kazdym razem bylo ze dziewczynka a lekarz ostatnio odrazu stwierdzil ze jednak chłopak bo zobaczyl jajka a wczesniej nie widzial nic co by mu to dawało do myslenia ze bedzie wlasnei chłopak... wiec u mnie przez pol roku miala byc dziewczynka i tez kupilam troche ciuszków dla niej bo wiekszosc mialam po synku siostry a teraz bedzie chłopak ... no ale piore wszystkie ciuszki i dla dziewczynki i dla chłopca do szpitala tez biore neutralne ciuszki i jestem przygotowana na wszytsko nawet na to ze bedzie dziewczynka ... przynajmniej dobrze ze teraz mam taka swiadomosc tego ze moze byc roznie niz jakbym urodzila i klocila sie z lekarzem ze to nie moje dziecko bo mial byc syn np. bo sa i takie przypadki przeciez

Mary_mary, wyglądasz super.. Gdzie ta Twoja 100?? Ty miałaś krótkie włosy?
Gośia Twój brzuszek szpiczasty wydaje sie:-) I świetnie!
Klaudzia, u Ciebie też nie widać tych 14 kg:-)

Mary_mary, wyglądasz super.. Gdzie ta Twoja 100?? Ty miałaś krótkie włosy?
Gośia Twój brzuszek szpiczasty wydaje sie:-) I świetnie!
Klaudzia, u Ciebie też nie widać tych 14 kg:-)

No jak to gdzie? - WSZĘDZIE :-D No i mam krótkie włosy od nie pamiętam kiedy :tak:
A Klaudzia - ty po prostu promieniejesz moja droga:-) Naprawdę super
Zresztą pod każdą fotką możnaby napisać: ślicznie, cudnie, wspaniale itd bo to przecież najcudowniejsze przeżycie i stan jaki można sobie wyobrazić :-)

reklama
Klaudzia, ślicznie!!!
Mary Mary ja szczerze Ci powiem, że też tej 100 nie widzę, bo mam wrażenie, że nogi to masz połowę z mojej kity...A poza tym pomijaj ąc ,że my to mamy wagową czołówkę, to nie wyglądamy na opasłe babska, co Mary? Jakoś tak ta ciąża przysłania ogólne fałdy tłuszczyku... Ja tylko się boję, jak będziemy wyglądać, jak urodzimy... Ciąża już nam wtedy niczego nie przysłoni! Jedyna szansa, że za wózkeim będziemy się kamuflować...

Do góry