reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

czesc mamuśki :))
gratuluje dobrych wyników :)) Nie było mnie już chyba 2 dni bo sprzątałam po remoncie a w piątek byłam na usg 3d. Dzidzia zdrowa chociaż jej wiek usg jest na 22t 2d a więc mniejsza niż powinna. Waży 463g. wielkość dzidzi zgodna z wiekiem ciążowym :)) Anatomia prawidłowa. Dzidzia ułożona miednicowo :)) łożysko ściana przednia. Tętno dzidzi 146u/min. to tak po krótce :))

I zapomniałam najważniejszego... nadal nie wiemy co siedzi w brzuszku bo dzidzia całe 30 minutowe badanie siedziała po turecku i zasłaniała wszystko stópkami :))
Gratuluje małego uparciucha, tzn, ze ma to byc niespodzianką dla mamy i taty. Nasz synek od poczatku pokazuje kazdemu lekarzowi swoje klejnoty rodzinne i nie ma z tym zadnego problemu hihihi, moze bedziesz miala dziewczynkę że taka wstydliwa, kto wie....

reklama
A to My po urlopie - koniec 30tyg

Załączniki

• T30a.jpg
    T30a.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 62
  • T30b.jpg
    T30b.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 62
ale fajne te Wasze brzuszki :-)

Helenka faktycznie figurka pierwsza klasa :-)
Gosiu Twój brzuszek wygląda na bardzo oryginalny :-) takiego jeszcze nie widziałam :-)
Mary_Mary a TY jaka elegancka mamusia :-) super

ale fajne te Wasze brzuszki :-)

Helenka faktycznie figurka pierwsza klasa :-)
Gosiu Twój brzuszek wygląda na bardzo oryginalny :-) takiego jeszcze nie widziałam :-)
Mary_Mary a TY jaka elegancka mamusia :-) super

mary ślicznie wyglądasz;-)taka elegancka mama;-)
gieoska śmiszny ten Twój brzuszek;-) taki oryginalny:-)

dziewczyny naprawde wydaje wam sie ze moj brzuchol jest jakis inny??Bo mi sie wydaje calkiem normalny..moze dlatego ze takie zdjecie jest??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gosiu mysle ze to zdjecie, widzialam juz na wczesniejszych fotkach brzusio i wydawal sie calkiem normalny hehe :-) a nawet gdyby to najwazniejsza dzidzia :) Brzusio sliczny

Mary widze ze wkoncu widac pozadnie brzusio :-) i faktycznie elegancka z Ciebie mamuska

Helenka figurki to tylko pozazdroscic. :-)

No to i ja wkoncu wstawie moj brzucho...
zdjecia robione 2 dni temu czyli 27/28 tydzien
2 zdjecie z mezulkiem :) hihi mam nadzieje ze wybaczycie te caluchy na forum

Załączniki

• brzuchoooo 27 tydzien.jpg
    brzuchoooo 27 tydzien.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 82
  • my1.jpg
    my1.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 78
Gosiu mysle ze to zdjecie, widzialam juz na wczesniejszych fotkach brzusio i wydawal sie calkiem normalny hehe :-) a nawet gdyby to najwazniejsza dzidzia :) Brzusio sliczny

Mary widze ze wkoncu widac pozadnie brzusio :-) i faktycznie elegancka z Ciebie mamuska

Helenka figurki to tylko pozazdroscic. :-)

No to i ja wkoncu wstawie moj brzucho...
zdjecia robione 2 dni temu czyli 27/28 tydzien
2 zdjecie z mezulkiem :) hihi mam nadzieje ze wybaczycie te caluchy na forum
Klaudia dzieki za pocieszenie bo juz zaczelam sie martwic:-)a Twoje zdjecia sa sliczne:-)

reklama
Do góry