reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Hahahhahahahahah :-D:-D
To ja powinnam napraaaawdęęę duży ten wózek kupić bo ciężko mi się schować za czymkolwiek... :-D:-D:-D
Mary ja ostatnio z przerażeniem odkryłam, że tamuję wodę w wannie:szok::-D... Tzn wyciągam po kąpieli korek , siedzę spokojnie jeszcze w wannie, zaczynam się podnosić, a tu z zza moich pleców pełno wody:baffled::szok::-D...

Mary ja ostatnio z przerażeniem odkryłam, że tamuję wodę w wannie:szok::-D... Tzn wyciągam po kąpieli korek , siedzę spokojnie jeszcze w wannie, zaczynam się podnosić, a tu z zza moich pleców pełno wody:baffled::szok::-D...
hahahaaahaahaha:-D:-D:-D:-D:-D
Odkrywamy uroki bycia większą --> można dłużej w wannie siedzieć ;-)
Idę o zakład że wanna się skurczyła... :-):-D

Dziekuje dziewczyny :)
Na tym zdjeciach nie widac 14kg bo tylka i uda odcielam! :-D:-D:-D a mi wszystko w dupsko poszlo....
a co do wozka to ja sama musialabym chyba tylem chodzic zeby tylek ukryc hehehe tylko gorzej z syneczkiem, od poczatku takie okropne widoki! hehehe jeszcze sie przestraszy i bedzie wolal chlopcow! :-D

mary ślicznie wyglądasz...
klausdzia nie przesadzaj naprawde świetnie wyglądasz, nie widac tych 14 kilo w ogóle i to nie dalatego ze ud nie ma podejrzewam, kazda z nas jest wobec siebie troche krytyczna.... według mnie wygladasz super....

Klaudzia, to Ty może nie ryzykuj! ;-)
Mamulica, ja mam to samo:) Tylko, że ja taką kosmiczną wannę kupiłam! NIby mierzyłam ją w sklepie, ale nie przewidziałam, że kilka miesięcy później będę musiałam wykazać się nie lada umiejętnościami akrobatycznymi, żeby sie w niej zmieścić:-) A później z niej wyjść.. NIedługo będę potrzebowała systemu dźwigni i wyciągów żeby się z niej wydostać.. po uprzednim nasmarowaniu się mysłem żeby się odblokować:cool:

Klaudzia, to Ty może nie ryzykuj! ;-)
Mamulica, ja mam to samo:) Tylko, że ja taką kosmiczną wannę kupiłam! NIby mierzyłam ją w sklepie, ale nie przewidziałam, że kilka miesięcy później będę musiałam wykazać się nie lada umiejętnościami akrobatycznymi, żeby sie w niej zmieścić:-) A później z niej wyjść.. NIedługo będę potrzebowała systemu dźwigni i wyciągów żeby się z niej wydostać.. po uprzednim nasmarowaniu się mysłem żeby się odblokować:cool:

:-D:-D:-D:-D:-DWariatka no:-D:-DNie ma to jak poczucie humoru i posmiać się z samej siebie:-D:-D

Cleo, serio!:szok: Ta wanna niby ma standardową szerokość, ale ma tak grubą obudowę, że naprawdę trudno się w niej ruszyć:szok: Gdyby mój mąż był ciut szerszy niż jest to by mi się dostało za ten zakup:eek: A rozwal teraz całą zabudowę,żeby ją zmienić:shocked2: Mąż śmiał się, że jak mnie nie będzie mógł już z niej wyciągnąć, to bedzie mi posiłki przynosił i mam sie nie martwić:sorry:

u mnie problemem jest wychodzenie z wanny... bo brzuch nie idzie mi w szerz tylko do przodu i doliczylam sie juz 100 cm w obwodzie :| ale zgiac sie to "troche" klopotliwe trzeba sposobem wychodzic.... :(

reklama
Do góry