reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Ja mam prysznic niby lepiej ale nogi golić to masakra.W wannie mozna chociaż zarzucić gdzieś nogę:sorry:
Ile razy marzy mi się takie wylegiwanie w wannie.Chociaż chyba w ciąży nie można za długo i to w gorącej wodzie to już w ogóle...

ja w domu mam i prysznic i wanne wczesniej jak mieszkalam na stancji to mialam tylko prysznic i byla masakra!!! z goleniem nóg chociazby teraz to pod prysznic wskakuje jak chce szybko wieczorem wziasc prysznic ... ale wanny nic nie zastapi :) mozna poleniuchowac itp :) mmmmm moze dzis wieczorem se zrobie aromatyczna kompiel :)

Ja tez mam i prysznic i wanne, czesciej korzystam z prysznica bo nigdy nie chce mi sie czekac az wanna sie napelni hehe :) co do golenia to ja zdecydowanie wole pod prysznicem, tzn ja mam prysznic w wannie i tylko zaslonke taka wiec o wiele wiecej miejsca niz w zwyklym prysznicu. Ale kapiele ze swieczkami, muzyczka i mydelkami recznie robionymi (ZAPACH NIEDOOPISANIA) poprostu bajer... :-)

Ja też mam prysznic nad wanną, ale nie dorobiliśmy się parawanu nawannowego (taką sobie wannę wymyśliłam, że nie mogę znaleźć parawanu, który będzie pasował!). Golenie nóg to poezja w porównaniu z okolicami bikini!!! Wszystko na chybił trafił:szok:
Nie ma to jak wosk, ale jak zafundowałam sobie w 3. miesiącu to myślałam, że skonam, a pani kosmetyczka jak się dowiedziała, że w ciąży jestem to stwierdziła, że mnie widzieć więcej nie chce..
Ja w brzuszku mam 98, czyli w ciągu 2 tygodnia chyba przybyło 5:eek:

no jak lekarz widzi pitolka to raczej o pomyłce nie można mówić...

ale z tego co tutaj przeczytałam, to ci lekarze to różne rzeczy widzą :-p czasem siusiaki, czasem kokoszki, a jeszcze innym razem bliźniaki w 7 m-cu ciąży... więc taka pomyłka to nie pomyłka:-p:-p:-p

reklama
Do góry