reklama
weri
Fanka BB :)
lepiej uslyszec to niz jak ktos mysli ze mam ponad 30 latto ja się wypowiem bo wyglądasz na tym zdjęciu na młodszą
sama pomyślałam przez chwilę że z 19-20 masz.....
madziek
listopadówka 2009 :)
laparda , weri , bura, pam śliczne macie brzuszki, każdy inny i każdy piękny, ale Bura ma największy, z resztą ma w nim dwie dziewczynki
brzucholki superasne
jeden to nawet taki fajniutki zgrabniutki..chyba u laparty jak sie niemyletez bym tak chciala wygladac...hihih...
ja to juz woglule czuje sie jak slonica...dobrze tylko ze ta ciaza nie bedzie trac tak dlugo jak u sloni;-)
jeden to nawet taki fajniutki zgrabniutki..chyba u laparty jak sie niemyletez bym tak chciala wygladac...hihih...
ja to juz woglule czuje sie jak slonica...dobrze tylko ze ta ciaza nie bedzie trac tak dlugo jak u sloni;-)
laparada
Fanka BB :)
piękny!to zdjecie zrobione w niedziele jak sie szykowalam na 6 urodzinki mojej bratanicy:-) chyba najladniejsze zdjecie jakie mam nie widac jaka gruba juz pupe mam bo na niej siedze
piękny!Jak wszyscy to wszyscy - świeżutkie, jeszcze ciepłe, prosto z karty pamięci :-)
Piekne brzuszki kochane ,wkoncu zaczynaja byc juz bardzo widoczne te nasze ciazowe brzuszki.Ja niestety niepochwale sie moim golym brzuszkiem bo po pierwszej ciazy niejest juz tak ladny jak wasze,niestety roztepy.........
Ale zpewnoscia niedlugo wkleje jakis focik aktualny
Ale zpewnoscia niedlugo wkleje jakis focik aktualny
reklama