reklama
no no no....modelka jak nic:-)
dziewczyny superasne brzuchalki:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
24, ale ja przed ciążą miałąm spory brzuch, został mi po pierwszej, nie wchłonąlłsię - był trochę piłeczkowaty ale miękki, taki pusty a teraz jest pełny, twardy.ale okraglutki :-) w ktorym jestes tygodniu?
mamulica
Fanka BB :)
kilolek śliczny brzuszek ) taki spiczasty ) ale nie powinnaś go wystawiać na słońce, chyba że to było tylko na chwilkę do zdjęcia )
mamulica widać że brzuszek rośnie, ale z tego profilu nic więcej nie da się powiedzieć ) musisz stanąć bokiem żebyśmy mogły zobaczyć jaki okrąglutki )
mamulica widać że brzuszek rośnie, ale z tego profilu nic więcej nie da się powiedzieć ) musisz stanąć bokiem żebyśmy mogły zobaczyć jaki okrąglutki )
kilolek
podwójna listopadowa mama
nawet nie zauważyłam, że szpiczasty. Z mojej perspektywy wydaje się okrągły.kilolek śliczny brzuszek ) taki spiczasty ) ale nie powinnaś go wystawiać na słońce, chyba że to było tylko na chwilkę do zdjęcia )
A owszem chodziłam z gołym brzuszkiem, ale była 9 rano, a ja byłam posmarowana mocnym filtrem ;-)
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
mamulica
śliczna fotka bo i śliczny obiekt na niej ale gdzie tam pościel w łaty...??? ;-)
śliczna fotka bo i śliczny obiekt na niej ale gdzie tam pościel w łaty...??? ;-)