reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

W sumie to wiem, że najważniejsze to co siedzi w głowie.... Mnie też każdy może mówić co chce, a swoje i tak wiem doskonale, jak Ty:tak:. No ale przynajmniej o kapciach mi wyszło:cool2::cool2::cool2:

reklama
mary mary tyle pisałaś o zbędnym ciałku. Teraz to ja w kompleksy wpadne bo po mnie to raczej bardziej widać to zbędne ciałko :))
kłamczucha!!!! :))))
brzuso śliczny

prawda prawda....to przy moim wygladzie i otylosci teraz to chyba musze wpasc w kompleksy:szok::-D:tak:mary mary..swietnie wygladasz:tak:
pamG-superasne profesjonalne zdjecia...tez czesto robie u swojej fotografki we wroclawiu..ale z brzuszkiem nierobilam bo nie mialam kiedy i jak wybrac sie do wrocka teraz...ale tak swoja droga...wklej nam normalne zdjatko jesli to nie problem...z checia bym zobaczyla normalna fotke bez upiekszaczy:tak:

akurat tutaj ten brzuch zakryty masz.....

mary_mary ale Ci brauszek wyskoczył :szok:ostatnio takiego nie miałaś:tak:
a z jej otyłością dziewczyny to macie rację.... ściemnia jak mało kto....:tak:

butterflyteż masz śliczny brzusio:-D
ja na mój nadal czekam.... hiii chyba Viki nie chce pokazać swiatu że za niedługo wychodzi :-p

Ewelia też Ci już ładnie wystaje.... hiiiiii
normalnie śliczniusie macie te brzuśki

Ostatnia edycja:
mary mary tyle pisałaś o zbędnym ciałku. Teraz to ja w kompleksy wpadne bo po mnie to raczej bardziej widać to zbędne ciałko :))
kłamczucha!!!! :))))
brzuso śliczny

No to teraz ja - jakoś mam wrażenie, że dziwnie te zdjęcia wyszły - no nic - trudno :-p
24tydzień

Mary mary , ty oszustko pisałaś kiedyś że masz trochę ciałka!!!!!! Gdzie ono na tych zdjęciach???? Najgrubsze to te Twoje kapcie na trzecim zdjęciu!!!!

moje drogie! czas spojrzeć prawdzie w oczy! wszystkie jesteście... poprawka JESTEŚMY grube!!!
czyż to nie wspaniale??? :-):-):-)
a na dowód tego wrzucam mój brzusio o poranku.. czyli 21 tydzień i jedne dzień!
IMG00152.jpg

prawda prawda....to przy moim wygladzie i otylosci teraz to chyba musze wpasc w kompleksy:szok::-D:tak:mary mary..swietnie wygladasz:tak:
pamG-superasne profesjonalne zdjecia...tez czesto robie u swojej fotografki we wroclawiu..ale z brzuszkiem nierobilam bo nie mialam kiedy i jak wybrac sie do wrocka teraz...ale tak swoja droga...wklej nam normalne zdjatko jesli to nie problem...z checia bym zobaczyla normalna fotke bez upiekszaczy:tak:
przyznaj rację!
zdjęcia są prześliczne, ale my tu po domowemu! wsród swoich, więc wstawiamy zdjęcia takie jakimi są!

to zdjecie zrobione w niedziele jak sie szykowalam na 6 urodzinki mojej bratanicy:-) chyba najladniejsze zdjecie jakie mam nie widac jaka gruba juz pupe mam bo na niej siedze:-p

Załączniki

• S1053248.jpg
    S1053248.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 95
reklama
laparada, ty to szczuplutka jestes. Linie trzymasz, ze az pozazdroscic. A brzuch ogromne te z czasem bedziesz musiala dzwigac - nie ma tak dobrze:-)
weri, jesli moge spytac - ile ty masz lat?
Bura, jaki sliczny brzuch!!Tylko jak ty to robisz, ze masz tylko brzuch wielki, a reszta taka szczuplutka. Ja to mam tylek, nogi i wszystko jak krowka

Do góry