reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Bura ale fajniutki ten Twój brzunio:-)i pomysleć że dwa maluszki tam sobie fikają:-)naprawdę śliczna piłeczka.A tak w ogole to Ty szczuplusia jesteś i chyba w brzunio Ci poszło, dlatego ładnie się prezentujesz:-)

reklama
Ale dużo brzusiów :))
moje drogie! czas spojrzeć prawdzie w oczy! wszystkie jesteście... poprawka JESTEŚMY grube!!!
czyż to nie wspaniale??? :-):-):-)
a na dowód tego wrzucam mój brzusio o poranku.. czyli 21 tydzień i jedne dzień!
Zobacz załącznik 148701
Leoparda ty to raczej masz malutki brzuszek, więc nawet nie możesz powiedzieć że gruba jesteś :)))
to zdjecie zrobione w niedziele jak sie szykowalam na 6 urodzinki mojej bratanicy:-) chyba najladniejsze zdjecie jakie mam nie widac jaka gruba juz pupe mam bo na niej siedze:-p
Bardzo ładnie wyglądasz, a brzuszek taki już okrąglutki. Co do pupy to nie wiem czy masz powody do zmartwień. Widzę że ciąża idzie ci w brzuszek więc pewnie z pupą to ściemniasz :))
Jak wszyscy to wszyscy - świeżutkie, jeszcze ciepłe, prosto z karty pamięci :-)
Bura Ciebie z Twoją piłeczką to raczej żadna z nas nie przebije. Niektóre to pewnie będą wyglądały tak dopiero w 9 miesiącu. Ale śliczny masz brzusio taki okrągły i nawet rozstępów nie masz, a wydaje się już że skóra taka naciągnięta :))

Kasiiula, brzusio piekny.
Zaintersowaly mnie twoje ubrania - ta sa ciazwe spodnie? Jesli tak t ogdzie kupilas? I bluzeczka tez sliczna - skad masz?:-)Chyba nie miescisz sie juz w swoje stare ciuchy?
bluzeczka to na allegro kupiona ciazowka jest super bo rozciagliwa i poznie normalnie tez da sie nosic :) a spodnie to zwykle rybaczki ktore nawet ciut nie zamykaja sie w zamku juz nie mowie o guziku!! ale... :D zakładam pas ciazowy i moge se dalej smigac pewnie za miesiac bo nie wciagne ich na pupke ale jak narazie to śmigam :)
*** Bluzeczka na czasie 'M' na brzuszek *** (681432127) - Aukcje internetowe Allegro

Jak wszyscy to wszyscy - świeżutkie, jeszcze ciepłe, prosto z karty pamięci :-)

śliczny brzuszek normalnie pozazdrościć :) dwa maleństwa co fikaja w srodku hehe :) jeszcze troche a nie bedziesz dala rady nosic go :)

brzuchatki moje kochane nasze brzuszki sa swietne !! :) nikt z Bura nie bedzie sie mierzyl oczywiscie bo ona pobija wszytskich ;-) hehe ale sa sliczne :) bo nasze heheh :) dbajmy o nie a po ciazy bedziemy sie chwalic plaskimi ;)

laparda , weri , bura , śliczne macie te brzusieńki....:tak:
i więcej takich żeby było.... hiiii.....
nasze niunie sobie tam niech skaczą i niech mają wygodnie......:tak:

laparada, ty to szczuplutka jestes. Linie trzymasz, ze az pozazdroscic. A brzuch ogromne te z czasem bedziesz musiala dzwigac - nie ma tak dobrze:-)
weri, jesli moge spytac - ile ty masz lat?
Bura, jaki sliczny brzuch!!Tylko jak ty to robisz, ze masz tylko brzuch wielki, a reszta taka szczuplutka. Ja to mam tylek, nogi i wszystko jak krowka
az sie boje a na ile wygladam? zawsze wszyscy mysla ze jestem starsza od mojej siostry a ona ma 31 w tym roku...:-( ja mam 23:happy2:
Bura extra brzuszek!!!!!! zazdroszcze figury;-)

reklama
Do góry