reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
klaudzia piekny brzuszek ja to chyba bede miec taki jak ty w listopadzie. ;-)
Ka..M ja tez mam malutki brzuszek.
mi od jakis 3 dni sie troszke zaczol powiekszac i chyba troszke juz jest widoczny bo do tej pory nic a nic.
milencia ale i tak masz nieco większy ode mnie bo widać go bardziej:tak:
ja zobaczę iedy zacznie mi rosnąć.... bo jak narazie nic ;-)
a zaraz się 6 miech zaczyna......

milencia ale i tak masz nieco większy ode mnie bo widać go bardziej:tak:
ja zobaczę iedy zacznie mi rosnąć.... bo jak narazie nic ;-)
a zaraz się 6 miech zaczyna......
Ka...M to taka nasza bidula z tym brzuszkiem. A założe się że jak jej nagle urośnie to przegoni Nas wszystkie i dopiero będzie biadolić jaki to ona ma teraz ogromny:-D

A to mój brzuszek ;) Witam wszystkie przyszłe i teraźniejsze mamusie ;)
Mi termin przypada pod koniec listopada, tak więc czekamyy :):)

index.php

aha zapomniałam dodać.. Zdjęcie jest z dzisiaj a aktualnie jest PRAWIE 20 tydzień :) Pozdrawiam:*

Ostatnia edycja:
Hehe, piekne brzuszki dziewczynki, moj jest spory, zwlaszcza wieczorami, mam juz zdjecie, ale niestety, nie umiem go zrzucic na tego laptopa, aparatu mi nie czyta, dziad jeden, musze z mezem zagadac, wtedy moze w koncu w weekend swoim sie pochwale:) U mnie rosnie teraz coraz szybciej, choc od poczatku rosl wolno i dosc regularnie, teraz pieknie sie zaokraglil i w sukieneczkach prezentuje sie wysmienicie, a moj maz zakochal sie w nim normalnie, tylko by go masowal i calowal:)

reklama
Do góry