B
Bura
Gość
Podobno najszybciej brzuch rośnie w 6 miesiącu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
milencia ale i tak masz nieco większy ode mnie bo widać go bardziejklaudzia piekny brzuszek ja to chyba bede miec taki jak ty w listopadzie. ;-)
Ka..M ja tez mam malutki brzuszek.
mi od jakis 3 dni sie troszke zaczol powiekszac i chyba troszke juz jest widoczny bo do tej pory nic a nic.
Kam po prostu jak w 6 miesiącu ci wyskoczy brzuszek to nie nadążysz za nim )))))milencia ale i tak masz nieco większy ode mnie bo widać go bardziej
ja zobaczę iedy zacznie mi rosnąć.... bo jak narazie nic ;-)
a zaraz się 6 miech zaczyna......
Ka...M to taka nasza bidula z tym brzuszkiem. A założe się że jak jej nagle urośnie to przegoni Nas wszystkie i dopiero będzie biadolić jaki to ona ma teraz ogromnymilencia ale i tak masz nieco większy ode mnie bo widać go bardziej
ja zobaczę iedy zacznie mi rosnąć.... bo jak narazie nic ;-)
a zaraz się 6 miech zaczyna......