reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
No to pochwale sie moim Olivierkiem :-) Nie mam zblizenia na klejnoty ale za to mam machajaca raczke mojego syneczka :-)
piekne zdjecia widac bardzo ladnie i wyraznie ja niestety moje malensto calego nei widzialam w ekranie tylko czesciami naprawde slicznosci i pamiatka jest ze ho ho
No to pochwale sie moim Olivierkiem :-) Nie mam zblizenia na klejnoty ale za to mam machajaca raczke mojego syneczka :-)
super widac Oliverka:-)ja nie mialam takiego calego bobaska na jednym zdjeciu:-(
no super widać Olivierka! ja niestety w całości moją dzidzię widziałam na usg w 12 tc, potem już nie dała się tak ładnie fotografować :-(No to pochwale sie moim Olivierkiem :-) Nie mam zblizenia na klejnoty ale za to mam machajaca raczke mojego syneczka :-)
ale po wszystkich pomiarach wychodzi, że jest zdrowa, więc to mnie bardzo cieszy!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziekuje dziewczynki. No mialam to szczescie bo maluch spokojny byl :-) maly model, tylko miny strzelal zarabiste :-) mam nadzieje ze po 3D w Polsce tez bede sie miala czym pochwalic :-)
C
Cleo1981
Gość
Ale Ci się niunio ułożył elagancko.Ja jak byłam na połowkowym to prawie nic nie widziałam bo się tak niunia ułożyła dziwnie:-)
laparada
Fanka BB :)
super foty!!!No to pochwale sie moim Olivierkiem :-) Nie mam zblizenia na klejnoty ale za to mam machajaca raczke mojego syneczka :-)
witaj w gronie mamuś które spodziewają się syneczków;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ka...M to taka nasza bidula z tym brzuszkiem. A założe się że jak jej nagle urośnie to przegoni Nas wszystkie i dopiero będzie biadolić jaki to ona ma teraz ogromny
tak tak... hehe jeszcze się nie uniosę taki baniaczek będę miała
jak mi wyskoczy choć trochę to pstrykam focię i wstawiam:-)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
śliczne focie... ładnie sięę synek prezentuje
ja też nie miałam dzidzi w całości.... ale xzobaczymy co będzie po 3d....
ja też nie miałam dzidzi w całości.... ale xzobaczymy co będzie po 3d....