reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
oki mam już moje fotki... tylko z D miałam ubaw jak mi pstrykał.... hehe
bo ja mu każę zrobić zdjęcie brzucha a on do mnie że ja nie mam brzucha:-D
więc daję w ubraniu i bez 21t,3d
p1070595.jpg

p1070596.jpg

dla porówniania na tej stronie jest brzuch z poprzednich tygodni....:tak:
jak dla mnie zero różnicy https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2009-f289/nasze-sliczne-brzuszki-26793/index17.html
Sliczny brzuszek i tylko pozazdroscic, ze taki malutki!!! Ja bym wolala takie miec jak Twoj:tak:

No to i ja zamieszcze fotke z moim brzusiem-malo widac bo siedze. Ale brzusio duze:tak::-D
Obok tesciowa i synek:)

Royanna brzuszek ekstra! Sliczna pileczka :-):-):-) Synus przystojniacha! Jak bede miec corcie napewno w przyszlosci pokaze jej jego zdjecia i powiem ze jezeli nie Twoj syn to przynajmniej niech podobnego szuka hehehe :-)
A tesciowa laska z niej :-D trzyma sie kobita i to superancko hehe

oki mam już moje fotki... tylko z D miałam ubaw jak mi pstrykał.... hehe
bo ja mu każę zrobić zdjęcie brzucha a on do mnie że ja nie mam brzucha:-D
więc daję w ubraniu i bez 21t,3d
p1070595.jpg

p1070596.jpg

dla porówniania na tej stronie jest brzuch z poprzednich tygodni....:tak:
jak dla mnie zero różnicy https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2009-f289/nasze-sliczne-brzuszki-26793/index17.html

Kam brzunio sliczny, malutki ale kochany! Za to gornymi pilkami to mozesz sie chwalic (przepraszam za to haslo ale nie moglam sie powstrzymac) hehe co ja bym dala zeby miec taki biust! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: moje 2 wypierdki to sie kryja przy Twoich a juz i tak duzo urosly, czasami czuje sie jakbym ledwo co zaczela dojzewac.

Ćwiczyłaś przed ciążą? W szczególności mięśnie brzucha?
hehehe nieeeee nigdy nie ćwiczyłam mięśni brzucha:-D maqm taki jak mam... a zawsze na dole miałam trochę tłuszczyku:sorry2:
Kam brzunio sliczny, malutki ale kochany! Za to gornymi pilkami to mozesz sie chwalic (przepraszam za to haslo ale nie moglam sie powstrzymac) hehe co ja bym dala zeby miec taki biust! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: moje 2 wypierdki to sie kryja przy Twoich a juz i tak duzo urosly, czasami czuje sie jakbym ledwo co zaczela dojzewac.

Kochana uwierz że nie chciałabyś takiego biustu:tak: ja już nie mogę wytrzymać i zastanawiałam się nad operacją na zmniejszenie:dry: bo we wszystkich bluzeczkach wyglądam jakbym dwa arbuzy miała i nic mi nie pasuje:baffled: zawsze chhciałam ciut mniejszy.... taki między B a C:-D

wogóle to dziękuję za miłe opinie....:tak::-)

Kam niezły brzuszek :)))) najważniejsze, że dzidzia zdrowa i się rozwija! Każda ciąża jest inna, przynajmniej nie będziesz miała problemu z zrzuceniem dodatkowych kilogramów bo bedzie ich bardzo mało!
Jak dla mnie super!!!
Ja się czuję jak "krowa" a to dopiero połowa!

ja byłam w 20 i też było za wcześnie bo sprawdała i powiedziała że dzidzia będzie niekształtna a wogóle nie mogłyśmy jakoś nic dojrzeć .... ginka kazała przyjść na koniec miesiąca (a byłam pierwszego) czyli będzie gdzieś ok 24-25 zależy na który dzień się dokładnie umówię.....:tak:
ja byłam dokładnie w 20 tygodniu ciąży i wszystkie badania i pomiary wyszły jak najbardziej ok... a zdjęcie jest śliczne, co z resztą widać wcześniej ;-)

mi się wydaje, że to zależy od sprzętu jakim się lekarze posługują...

klaudzia piekny brzuszek ja to chyba bede miec taki jak ty w listopadzie. ;-)
Ka..M ja tez mam malutki brzuszek.
mi od jakis 3 dni sie troszke zaczol powiekszac i chyba troszke juz jest widoczny bo do tej pory nic a nic.

Załączniki

• IMG0404A.jpg
    IMG0404A.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Milencia-ladnie sie zaokroglilas:)

Wiecie, bylam dzis na placu zabaw z synkiem i drugi raz spotkalam tam jedna ciazoweczke. Nie wytrzymalam i zagadalam ja. Jej synek jest rowno rok i 1 dzien mlodszy od mojego. A ona ma taki duuuuzy, okragly, napiety brzusio choc sama szczupla. Pytam sie, na kiedy ma termin, czy na koniec sierpnia(porownywalam do mojego brzusia w pierwszej ciazy), a ona mowi, ze na pazdziernik. Ale sie zdziwilam! Bo ja myslalam, ze mam juz spory brzuch, ale jej naprawde duzy. Okazalo sie, ze ma termin dokladnie 1 miesiac wczesniej niz ja, bo na 15go. Jak jej powiedzialam, to z koleji ona sie zdziwila-pewnie myslala, ze ja mam duzo pozniej...Jak widac, brzuszek brzuszkowi nierowny...ale dalo mi to do myslenia, jak bede wygladac rowno za miesiac-pewnie tak samo, hihihihi

Do góry