reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Gie-oska i Milencia czekamy na wasze brzunie :-) A ja patrzac tak na wasze sliczne brzuszki zaczynam coraz bardziej wierzyc w to ze u mnie mieszkaja blizniaki hehehe
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja również się dołączam..mam nadzieje, ze mi sie uda z tym zdjęciem-zrobione tydzień temu..:-)
slicznosci :-):-)
oj dziewczynki, jakie wy macie piekne brzuszki, tak juz slicznie sobie zaczynaja odstawac
no, a ja zaczynam sie martwic, ze moj tak jakos nie chce rosnac ;( mam nadzieje, ze wszystko z dzidziusiem jest ok, ze rosnie i sie rozwija i tylko brzuchal sobie jeszcze czeka, jutro ide na usg, wiec wszystkiego sie dowiem... tzn w sumie to nic sie nie dowiem, bo tu taki dziwny system, ze usg nie robi lekarz tylko technik, ktory nie moze powiedziec ani slowa ehhhh
no, a ja zaczynam sie martwic, ze moj tak jakos nie chce rosnac ;( mam nadzieje, ze wszystko z dzidziusiem jest ok, ze rosnie i sie rozwija i tylko brzuchal sobie jeszcze czeka, jutro ide na usg, wiec wszystkiego sie dowiem... tzn w sumie to nic sie nie dowiem, bo tu taki dziwny system, ze usg nie robi lekarz tylko technik, ktory nie moze powiedziec ani slowa ehhhh
reklama