xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Na tej stronce najbardziej podoba mi sie zdjecie a dokladniej opis pod nim.... "plec meska w prezentacji 3D" hehehe Jakby to normalnie rzezba byla albo pomnik hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki co 5 kg na plusie. Tydzień temu było 6, ale jakoś mi przepadł jeden kilogram ;-) Mój brzusio jest malutki w porównaniu do innych dziewczyn...
ja byłam w 20 i też było za wcześnie bo sprawdała i powiedziała że dzidzia będzie niekształtna a wogóle nie mogłyśmy jakoś nic dojrzeć .... ginka kazała przyjść na koniec miesiąca (a byłam pierwszego) czyli będzie gdzieś ok 24-25 zależy na który dzień się dokładnie umówię.....Polskie Towarzystwo Ginekologiczne zaleca usg 3d między 20 a 24 tygodniem. Ja poszłam w 18 (bo gin prowadzący tak mnie skierował) i okazało się, że za wcześnie. Mam przyjść po 22 tyg. (ale nie w 23), bo to jest niby optymalny czas.
No to i ja zamieszcze fotke z moim brzusiem-malo widac bo siedze. Ale brzusio duze
Obok tesciowa i synek
Na tej fotce jest maly, a tak to juz duuuzyroyanna śliczny brzusio....
i nie mów że nie widać bo widać widać
mojego nie widać nawet jak stoję..... hehehe