reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Dzięki dziewczyny, bo już sama nie byłam pewna(wszędzie co innego mówią:dry:)!
To pójdę w 26tyg czyli to będzie...prawie 7msc ? Hehe ja mam problemy z tym liczeniem tygodni:zawstydzona/y::-)

Póki co 5 kg na plusie. Tydzień temu było 6, ale jakoś mi przepadł jeden kilogram ;-) Mój brzusio jest malutki w porównaniu do innych dziewczyn...

hehe nie widziałaś jeszcze mojego;-)
ale muszę czekać aż D z pracki wróci.... dopiero mi zrobi bo wczoraj się najadam surówki z kapusty to mi wysadziło nieźle... hehe nawet moja przyszła bratowa się śmiała ze mnie że jakoś mi w 30 min urósł :-p

Polskie Towarzystwo Ginekologiczne zaleca usg 3d między 20 a 24 tygodniem. Ja poszłam w 18 (bo gin prowadzący tak mnie skierował) i okazało się, że za wcześnie. Mam przyjść po 22 tyg. (ale nie w 23), bo to jest niby optymalny czas.
ja byłam w 20 i też było za wcześnie bo sprawdała i powiedziała że dzidzia będzie niekształtna a wogóle nie mogłyśmy jakoś nic dojrzeć .... ginka kazała przyjść na koniec miesiąca (a byłam pierwszego) czyli będzie gdzieś ok 24-25 zależy na który dzień się dokładnie umówię.....:tak:

reklama
Do góry