reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Laparada-zobaczysz, Twoj synus bedzie idealny! Jak tylko na niego pierwszy raz spojrzysz!!! A charaktrek, coz...wyjdzie pozniej ;)

reklama
dziewczynki, oto mój brzuszek w 22 tyg. :_

Załączniki

• 20090708(001).jpg
    20090708(001).jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 37
a mi ginka powiedziala ze najlepeije do 25tc a po 30juz nic nie bedzie widac bo sama bylam z corka w 30tyg na 3d i juz bylo zapozno wiec nie wiem czemu ci gin powiedzial ze najlepiej po 30tc??
jak to nie będzie widać? Słyszałam, ze później już sie nie robi, bo się dziidzia cala na ekranie nie mieści ale pierwsze słyszę, z emoże nie byc widać.

jak to nie będzie widać? Słyszałam, ze później już sie nie robi, bo się dziidzia cala na ekranie nie mieści ale pierwsze słyszę, z emoże nie byc widać.

ja tak mialam ze calej corki nie bylo widac bo byla juz za duza wiec nie bylo mozliwe posprawdzanie wszystkiego dlatego pisze ze u MNIE nie bylo widac nic oprocz buzi corki a 3d nie jest tylo poto aby zobaczyc kolorowa buzke!!

reklama
Do góry