R
rouż
Gość
Laparada-zobaczysz, Twoj synus bedzie idealny! Jak tylko na niego pierwszy raz spojrzysz!!! A charaktrek, coz...wyjdzie pozniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to nie będzie widać? Słyszałam, ze później już sie nie robi, bo się dziidzia cala na ekranie nie mieści ale pierwsze słyszę, z emoże nie byc widać.a mi ginka powiedziala ze najlepeije do 25tc a po 30juz nic nie bedzie widac bo sama bylam z corka w 30tyg na 3d i juz bylo zapozno wiec nie wiem czemu ci gin powiedzial ze najlepiej po 30tc??
co lekarz to podejście... może maja jakiś inny sprzęt? nie wiem nie znam się...
chodziło o organy takie jak żołądek, pęcherz i tak dalej a nie siusiaczek...
jak to nie będzie widać? Słyszałam, ze później już sie nie robi, bo się dziidzia cala na ekranie nie mieści ale pierwsze słyszę, z emoże nie byc widać.